Σεπόλια: Έρευνα για τον αστυνομικό σε επικοινωνία με τη 12χρονη για τα όσα γνώριζε- Τα μηνύματα στο Instagram και οι κάρτες ασφαλούς πληρωμής

Στην έρευνα της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, προέκυψε ότι ο αστυνομικός και η 12χρονη συνομιλούσαν στην εφαρμογή και αντάλλασαν φωτογραφίες

Ο 26χρονος αστυνομικός, σε επιτελική θέση της Ασφάλειας Αττικής, και συνδικαλιστής, υπηρετούσε στην φρουρά ανώτατου πολιτειακού αξιωματούχου από τον οποίο απομακρύνθηκε λόγω επιλογής του να μην εμβολιαστεί κατά της COVID-19, συνομιλούσε με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών. Μετά τη δημοσιοποίηση της εμπλοκής του στην υπόθεση, αναφέρουν αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr ο αστυνομικός, έλαβε μετακίνηση από την οργανική του θέση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, στην διάθεση καυσίμων των υπηρεσιακών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός και η ανήλικη αντάλλαξαν τα προφίλ τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και προχώρησαν με πιο προσωπική επικοινωνία. Ο 26χρονος αντάλλασσε φωτογραφίες με «ροζ» περιεχόμενο με την ανήλικη, ενώ έχει πραγματοποιήσει βίντεο κλήσεις βίντεο με pay safe.

Ο αστυνομικός είναι παντρεμένος, και πατέρας νεογέννητου. Είχε ενημερωθεί από την ίδια ότι είναι ανήλικη αν και τους είχε αναφέρει ότι είναι 15ετων.

Με τα νέα δεδομένα αναμένεται να λάβει κλήτευση προκειμένου ενώπιον της Ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση να καταθεσει όσα γνωρίζει .