Σε “Ψευδείς ειδήσεις με κακεντρέχεια και δόλο” αποδίδει η Ελλήνων Συνέλευσης Ροδίων ..τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα.

Με απόφαση του Εισαγγελέα Ρόδου, αφέρθηκε ελεύθερος ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου στη Ρόδου, ύστερα από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του. Ανακοίνωση της “Ελλήνων Συνέλευσις Ροδιών” εκδόθηκε μετά τη δημοσιοποίση της σύλληψής του.Ανακοίνωση εξέδωσε η “Ελλήνων Συνέλευσις Ροδίων” (Ε.ΣΥ Ροδιων) η οποία αναφέρεται σε “ψευδές ειδήσης που διαδίδονται με κακεντρεχεια και δόλο προς το πρόσωπο του κ. Αρτέμη Σώρρα και της Ελλήνων συνέλευσις” αναφορικά με η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα από Αστυνομικούς του ΑΤ Ρόδου (25/10-23.00)

Σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και τριών ακόμα διαχειριστών ιστολογίου (blog), είχε υποβληθεί μήνυση, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και δυσφήμιση δια του τύπου από αρθρογράφο τοπικης εφημερίδας στη Ρόδο, με αφορμή αναρτήσεις σε βάρος του. Το μεσημέρι (26/10) ο Αρτέμης Σώρρας, παραπέμφθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με απόφαση του οποίου αφέθηκε ελεύθερος.

Στην ανακοίνωση της “Ε.ΣΥ Ροδίων” γινεται αναφορά σε “επιτυχή εκδήλωση για την ενημέρωση των πολιτών με θέμα τα ήδη διαπιστευμένα χρηματοοικονομικά εργαλεία που εχουν κατατεθή απο τον κ.Αρτέμη Σώρρα” κατά την οποία πραγματοποιήθηκε ομιλία του, και ακολουθησε συνεστίση σε εστιατόριο της πόλης, παρουσία μελών της Ελλήνων Συνέλευσης.

“Κατα την είσοδο μας στο εστιατόριο στο προαύλιο χώρο παρευρίσκετο ο δήμαρχος Ρόδου κ.Φώτης Χατζηδιάκος με τα φίλων και συνέτρωγαν. Εκεί έγινε η γνωριμία μεταξύ του κ. Αρτέμη Σώρρα και του δημάρχου οι οποίοι αντάλλαξαν λόγια και χειραψία. Μετά το πέρας του συμποσίου όλα τα μέλη της Ε.ΣΥ συνόδευσαν τον κ. Αρτέμη Σώρρα στο αεροδρόμιο για την αναχώρησή του” σημειώνει η ανακοίνωση.