Σε νοσηλεία στο “Δαφνί” ο πρώην παίκτης reality, μετά την εισβολή με όχημα στο Εφετείο

Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και ο ανερμάτιστος λόγος του άνδρα ο οποίος εισέβαλλε με το όχημά του στο χώρο του Εφετείου, προκάλεσαν την Εισαγγελική παραγγελία Ψυχιατρικού εγκλεισμού του

Ποινική Δίωξη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί όπλων, άσκησε ο Εισαγγελέας στον 34χρονο Βασιλης Γοργολίτσα, μετά τη σύλληψή του, το πρωί του Σαββάτου (13/08) παρέμεινε κρατούμενος της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο ίδιος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (16/08) στον Ανακριτή.

Ο πρώην παίκτης μουσικού Reality στις ερωτήσεις που δέχθηκε δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις για τον τρόπο κτήσης των χρημάτων και των ναρκωτικών τα οποία κατασχέθηκαν στο όχημα και το διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν μεγάλη πραότητα κοκαϊνης, χάπια ecstasy, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και πιστόλι κρότου.

Ο 34χρονος Βασίλης Γοργολίτσας σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, «παρουσίασε εντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και είχε ανερμάτιστο λογο», ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και αποφασίστηκε να μεταφερθεί για τα επόμενα δυο 24ωρα, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του οχήματος στο οποίο επέβαινε και με το οποίο εισέβαλλε στο χώρο του Εφετείου, προέκυψε ότι ανήκει στην πρώην σύντροφό του και μητέρα των δυο παιδιών τους. Σε έρευνα στο σπίτι της, δεν εντοπίσθηκαν ευρήματα ενώ η ίδια υποστήριξε ότι πριν 20ημερες τον είχε εγκαταλείψει και ισχυρίστηκε ότι δε γνώριζε τις παράνομες δραστηριότητες του πρώην συζύγου της.