“Σε μια χώρα που εδώ και δέκα και πλέον χρόνια περνάει μια οικονομική κρίση έχουμε χώρο και είμαστε πολλοί ώστε να περισσεύουμε και να υπάρχουν θύματα με θέα τις σωβρακοφανέλες”

Ελλαδισταν ..πριν δύο χρόνια και στη Ζάμπια όμως και εκεί συμμορφώθηκαν….

Σε ποια χώρα του κόσμου γίνονται αγώνες με φιλάθλους μόνο της μια ομάδας;;;
Σε ποια χώρα του κόσμου ακόμα και κεκλυσμένων θυρών ή με 200 προσκλήσεις σε ένα στάδιο 80000 θέσεων καταφέρνουν να υπάρχουν επεισόδια;
Σε ποια χώρα του κόσμου ο νόμος για την επ αμοιβή μίσθωση Αστυνομικών από αθλητικά σωματεία έχει στον τιμοκατάλογο ένα Α πόσο και καταλήγει σε κουλούρι;;;
Καλά καταλάβατε είμαστε τόσο τυχεροί που σε μια κουκίδα της υδρογείου τυχαίνει να μένουμε και εμείς συμβαίνουν όλα τα παραπάνω.
Για να πω την αλήθεια μάλλον και στην Ζάμπια συνέβαιναν τα αντίστοιχα αλλά έχει δύο χρόνια που και οι κύριοι της Αφρικής ευθυγραμμίστηκαν..
Μείναμε μονοι λοιπόν που για μια γιορτή του ποδοσφαίρου με τις δύο προπορευόμενες ομάδες του πρωταθλήματος αύριο να συναντιούνται στον αγωνιστικό χώρο..
Έχει μια βδομάδα που εκατέρωθεν ο καθένας με την δική του πρόσβαση στα ΜΜΕ προσπαθεί να περάσει τη δική του γραμμή..
Και αν αύριο παρελπίδα γίνουν τιποτα επεισόδια θα φταίει η γνωστή κακή Αστυνομία και όχι όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι, φίλαθλοι -δημοσιογράφοι, παράγοντες που με τη στάση τους και για τους δικούς τους λόγους ο καθένας θα έχει ρίξει το δικό του λάδι στη φωτιά..
Σε μια χώρα που εδώ και δέκα και πλέον χρόνια περνάει μια οικονομική κρίση έχουμε χώρο” ώστε να κουμπωθουμε με το κάθε λογής κασκόλ,να πλακωθουμε για τη φανέλα, να διαιρεθουμε σε βόρειους νότιους, και τέλος είμαστε πολλοί ώστε να περισσεύουμε και να υπάρχουν θύματα με θέα τις σωβρακοφανέλες.
Αύριο ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική,όλοι μας να επιστρέψουμε υγιείς στα σπίτια, τις οικογένειές μας και όλα να κυλήσουν ήρεμα..
Καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους που θα λάβουν μέτρα με πολύ υπομονή.

ΥΓ.. Συγνώμη για τους κατοίκους της Αφρικανικής χώρας που τους έβαλα στο ίδιο τσουβάλι με τους Ευρωπαίους Έλληνες.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπροσωπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΑΣΠΑ
Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης