ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ- Εν πλω, άνδρας απειλεί να σκοτώσει με μαχαίρι γυναίκα επιβάτη πλοίου της γραμμής.

Κινητοποίηση για τις Λιμενικές και Αστυνομικές Αρχές, ύστερα από αναγγελία καπετάνιου πλοίου εν πλω, για άτομο με μαχαίρι, το οποίο απειλεί να σκοτώσει γυναίκα επιβάτη.

image

(02/06-07.00) Συνελήφθη ο 30άχρονος άνδρας, ο οποιος υπό την απειλή μαχαιριου κρατούσε γυναίκα επιβάτη του πλοίου “Κρήτη ΙΙ”. Η γυναίκα προληπτικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επιβάτη του “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” της ΑΝΕΚ το οποίο ταξιδεύει από το Ηράκλειο της Κρήτης και καταπλεει στον Πειραιά (02/06-07.00) ενώ μεταφέρει 614 επιβάτες.
Όπως ανέφερε ο καπετάνιος στο κέντρο επιχειρήσεων (02/06-03.30) 30άχρονος άνδρας, με ενδείξεις ατόμου που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σε κατάσταση “στερητικού”, αφου έσπασε αρχικά ένα ποτήρι, πήρε όμηρο γυναίκα η οποία βρισκόταν στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, και απειλεί να την σκοτώσει, ενω αναφέρε, ότι “κάποιοι” προσπαθούν να τον σκοτώσουν..
Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση του καπετάνιου και του πληρώματος, απέκλεισαν το χώρο, από τους ταξιδιώτες οι οποίοι επιστρέφουν από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και ο 30άχρονος άνδρας τέθηκε υπό την επιτήρηση, μελών του πληρώματος.
Το πλοίο κατευθύνεται προς το λιμάνι του Πειραιά, έχουν ενημερωθεί λιμενικές και αστυνομικές αρχές, ενώ έχει κληθεί και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport