Σχόλια ενστόλων για την απόφαση προσληψης 1500 Ε/Φ

Η απόφαση πρόσληψης 1500 νέων Ειδικών Φρουρών, με δημόσια εξαγγελία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και κρίσει επί κρίσεων μεταξύ των ενστόλων. Μερικά από τα σχόλιά τους, παραθέτουμε στο NantiaReport.gr

“Η αποψη των συνδικαλιστων που ειναι εκλεγμενοι στα οργανα των Ενωσεων τους και της ΠΟΑΣΥ για να γινουν προσληψεις Ε.Φ ……ενεχει συνδικαλιστικούς κινδυνους …καταστρατηγει παγιες και ομοφωνες αποφασεις συνεδρίων της ΠΟΑΣΥ για τον εναν και μοναδικο τροπο εισαγωγής στην ΕΛ.ΑΣ και ενισχυει την υπαρξη των συνδικαλιστικών οργανωσεων που εκπροσωπουν σημερα ανυπαρκτους Ε.Φ αφου όλοι εχουν γινει αστυνομικοί γενικων καθηκόντων.”

_________________

“Σε λίγες μέρες θα δημοσιευτεί η προκήρυξη της πρόσληψης 1500 ειδικών φρουρών.

Όσοι είναι έως 28 ετών, και διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα όπως αυτά ορίζονται από τα προεδρικά διατάγματα και τους νόμους, καλοδεχούμενοι να υποβάλουν την αίτηση με τα δικαιολογητικά.

Πριν το κάνουν, ας σκεφτούν πως θα είναι η υπόλοιπη ζωή τους, αφού είναι από τα ελάχιστα επαγγέλματα όπου η υπηρεσιακή ζωή σε ακολουθεί παντού και πάντα, 24/7.

Όλα είναι διαφορετικά ,καθώς σε μια στιγμή μπορείς να βιώσεις καταστάσεις που μέχρι τότε είχες δει μόνο σε ταινίες ή είχες διαβάσει σε βιβλία.

Μην περιμένεις από την υπηρεσία να σου λύσει όλα τα προβλήματα πάντα. Πρέπει Εσύ μόνος σου να φροντίσεις να είσαι ντυμένος και εξοπλισμένος στην πένα και να έχεις δουλέψει την επιχειρησιακή σου ετοιμότητα με κάθε ευκαιρία.

Να μάθεις να είσαι δίκαιος και διπλωμάτης εκεί που πρέπει συμβιβαζοντας τους πολίτες στα διάφορα θέματα που έχουν,
Ακέραιος και επαγγελματίας γιατί το καθε λάθος σου μπορεί να κοστίσει ζωές.

Σίγουρος και γρήγορος στις αποφάσεις σκεπτόμενος πάντα τον αντίκτυπο που θα έχουν.

Με το καλο να ορίσετε όσοι επιθυμείτε.

Θυμηθείτε. Η αστυνομία δεν είναι δουλειά.
Είναι περιπέτεια…..”

________________

“Αν ο Χρυσοχοΐδης είχε χιούμορ θα έβγαζε προκήρυξη για πρόσληψη 1500 αστυφυλάκων με ΑΣΕΠ! Οπως προσέλαβε παλιότερα ΕΦ κ ΣΦ”..

________________