Σχιστό: Κλήθηκαν σε κατάσβεση φωτιάς, κι εντόπισαν απανθρακωμένο ανθρώπινο σώμα

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς κλήθηκε η Πυροσβεστική. Κατά την επιχείρηση εντοπίσθηκε στην θέση οδηγού ανθρώπινο πτώμα.

Ενημέρωση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης (24/05) προς τα πληρώματα για φωτιά σε όχημα στη Λ.Εθνικης Αντιστάσεως στο Κερατσίνι. Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, εντόπισε στη θεση οδηγού  απανθρακωμένο άτομο και ο χώρος αποκλείστηκε.

Κλιμάκιο Ειδικών Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ μετέβησαν στο σημείο και κατά την αποκάθαρση εντόπισαν στο χώρο υπολείμματα τα οποία παραπέμπουν σε εμπροθετη ενέργεια εμπρησμού. Τα ευρήματα διαβιβάστηκαν στη ΔΕΕ ενω προκειμένου να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια διενεργείται προανάκριση.

Το αυτοκίνητο στα τερματικά αντιστοιχεί στα στοιχεία αδελφού ανώτερου Αξιωματικού της ΕΛΑΣ, Υπηρεσίας στη Δυτική Αττική. Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ μετέβη στο σημείο, ως επόπτης νυχτερινής βάρδιας, και αναγνώρισε τα στοιχεια του οχήματος του, ωστόσο οι σχέσεις μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια ήταν αποστασιοποιημένες, όπως ανέφερε ο ίδιος. Η ταυτοποίηση των στοιχείων του νεκρού αναμένεται με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Νεκρό άτομο μέσα σε αυτοκίνητο στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά (24/05-05.17) στην παραλία στο Καβούρι, εντόπισε πλήρωμα κλιμακίου της Πυροσβεστικής. Το πτώμα εντοπίσθηκε στη θέση του οδηγού με τους Αξιωματικούς να εξετάζουν τα ενδεχόμενα, και της εγκληματικής ενέργειας.

Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος.