Σχηματάρι Βοιωτίας: Συνελήφθη επ αυτοφώρω ο δράστης που πυροβόλησε αδέσποτο- Με περιπολικό μετέφεραν Αστυνομικοί στον κτηνίατρο το ζώο

Ο δράστης, φέρεται να πλησίασε το αδέσποτο θηλυκό σκυλί με το αυτοκίνητό του και πυροβόλησε από μικρή απόσταση

(15/02-16.00) Η κατάστασή του τραυματισμένου αδέσποτου ζώου είναι κρίσιμη ωστόσο φέρεται να διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή της, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί αν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε την αστυνομία και ο δραστης ενώ απομακρύνθηκε,συνεληφθει από τους Αστυνομικούς. Στη δικογραφία που συνέταξε το ΤΑ Σχηματαρίου, επέβαλε το προβλεπόμενο από το Νόμο πρόστιμο ύψους €30.000. Με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος (14/02) μέχρι τη δικάσιμο.

Πλήρωμα με περιπολικό παρέλαβε τραυματισμένη απο το δρόμο στο ύψος του Σχηματαρίου τη Λίζα- γνωστή αδέσποτη σκυλίτσα της περιοχής-  η οποία είχε βληθεί από πυροβόλο όπλο και έφερε σύμφωνα με την καταγγελία τραύμα στα πλευρά. Υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και της χορηγήθηκαν ισχυρά παυσίπονα.

Η Λίζα όπως αναφέρεται και σε σχετική ανάρτηση είναι φιλική ενώ έχει εμβολιαστεί, στειρωθεί και τσιπαριστεί με το πρόγραμμα αδεσποτων ενώ έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του Δήμου Τανάγρας Βοιωτίας.