Σάμος: Έρευνες στο όρος Καρβούνη για τον εντοπισμό 78άχρονου αγνοούμενου

Χωρις να εντοπιστεί ο 78άχρονος Σάμιος που αγνοείται απο τις 6Ιανουαριου, οι έρευνες διεκοπησαν. Όχημα της Πυροσβεστικής κινήθηκε στο όρος Καρβούνη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Για σχεδόν μια εβδομάδα αναζητούσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου τον 78άχρονο ανδρα απο τον Άγιο Κωνσταντίνο Σάμου  (06/01) χωρίς να έχουν εντοπίσει στίγμα του.

Δ/κτης_ΠΣ_Σαμου_Κοτρίδης Το πρωι (11/01), ο Διοικητής της ΠΥ Σαμου, Πύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης, και ο Πυροσβέστης- οδηγός του οχήματος Γιάννης Βέττας, οποίος γνωρίζει την περιοχή του Καρβούνη, μετεβησαν στο βουνό, προκειμένου να ελέγξουν καλύβα την οποία είχε στην ιδιοκτησία του ο 78άχρονος από το Άγιο Κωνσταντίνο Σάμου.
Το όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης καθώς πολλα σημεία του οδικού δικτύου είχαν καλυφθεί απο χιόνι, και χρειαστηκαν αντιολισθητικές αλυσίδες .
Οι τρείς Πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα της καλύβας, ωστόσο δεν εντοπίσθηκε ουτε εκεί σημείο αναφοράς για τον 78άχρονο τα ιχνη του οποίου αγνοούνται απο την περασμενη Παρασκευη (06/01).

Οπως αναφέρει το τοπικό site, -armoniaradio.gr- “Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου συμπολίτη μας σταματούν και είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι στην περιοχή μας δεν έφτασε κάποια ομάδα της ΕΜΑΚ και προκειμένου οι έρευνες να γίνουν πιο εντατικές και να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια εντοπισμού του υπερήλικα, την στιγμή κατά την οποία πριν από λίγο διάστημα στήθηκε και καλώς ,ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης παράτυπου μετανάστη στην θάλασσα με την συμμετοχή ελικοπτέρου και όλων των σκαφών του Λιμενικού Σώματος”

________________

* armoniaradio.gr