Σ.Νικολάου: “Έχουν πλάτες σε συγκεκριμένα πολιτικά και παραδημοσιογραφικά συστήματα, έχουν ξεβολευτεί. Δε θα περάσουν οι απειλές”

Με αφορμή την καταδρομική από αυτοπροσδιοριζόμενους στον αντιεξουσιαστικό χώρο μεταξύ των οποίων και ο γιος του πρώην ΠτΒ επί ΣΥΡΙΖΑ, η ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής, με δήλωσή τους, “δείχνει” τους ηθικούς αυτουργούς της ενέργειας σε βάρος της

«Σήμερα το πρωί, έξω από το στο σπίτι μου, οι γνωστοί… άγνωστοι αντιεξουσιαστές έριξαν τρικάκια θέλοντας να με εκφοβίσουν. Για ακόμη μια φορά γίνομαι στόχος από κάποιους οι οποίοι έχουν… πλάτες σε συγκεκριμένα πολιτικά και παραδημοσιογραφικά συστήματα, τα οποία τις τελευταίες ημέρες επιχείρησαν να με σπιλώσουν.
Αυτοί που εδώ και καιρό έχουν ξεβολευτεί γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να σπάσει το απόστημα των φυλακών. Οι ίδιοι που θέλουν να σταματήσει η προσπάθεια που γίνεται για να μπει τέλος στη μαφία των Καταστημάτων Κράτησης.
Δεν θα περάσουν οι απειλές τους. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνα για να καθαρίσουν οι φυλακές από τα κυκλώματα, τα οποία έχουν βρει, δυστυχώς, και πολιτικά στηρίγματα», δήλωσε η Σοφία Νικολάου για την καταδρομική στην οικία της .