Ρουβίκωνας: “Θέμα χρόνου να γίνει λάθος, σοβαρό τροχαίο ατύχημα, αφού πλέον διεξάγονται.. αερομαχίες στους δρόμους με αυτους που με παρακολουθούν ασφυκτικά. Ο λογαριασμός, θα σταλεί στη Γεροβασίλη και την Παπακώστα”

Καταγγελτικός το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία του Υπ.Προστασίας του Πολίτη, “να προσέξουν τις εντολές που δίνουν” στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, επανέρχεται και απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασία του Πολίτη, σε δημόσια ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς είναι έντονα ενεργός.

«Ας προσέξουν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τι εντολές δίνουν. Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο λάθος, όπως και η πιθανότητα (δικού μου) σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, αφού πλέον διεξάγονται… αερομαχίες στους δρόμους με αυτούς που με παρακολουθούν ασφυκτικά. Ο λογαριασμός σε αυτήν την περίπτωση θα σταλεί στη Γεροβασίλη και στην Παπακώστα. Ας ηρεμήσουμε ΟΛΟΙ».

Screenshot_20181003-113214_Facebook

«Σήμερα απέναντι ακριβώς από το σπίτι μου, κάθονταν για ώρες κάποιοι ιδιαιτέρως γεροδεμένοι τύποι κοιτώντας μάλιστα και την.. μπαλκονόπορτα μου. Μην γνωρίζοντας τι ρόλο βαράνε ακριβώς, αποφάσισα να βγω με τη συνοδεία 30 συντρόφων οι οποίοι ήρθαν από την Πλατεία η οποία απέχει τρία λεπτά από το σπίτι μου. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι κάποια κλιμάκωση από την μεριά της αστυνομίας, με ακροβολισμένα άτομα γύρω από σπίτια, με φούλ φέις μες την νύχτα».