Ρουβίκωνας: “Μπήκαμε στο Μαξίμου” – Αρκείται η φρουρά

Υπερπηδώντας την περίφραξη έφτασαν ως την εσωτερική πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, ισχυρίζεται ο “Ρουβίκωνας”. Ωστόσο την ενέργεια αρνείται η φρουρά του Πρωθυπουργικού Μαξίμου.

Αιφνιδιαστηκαν για άλλη μια φορά η Φρουρά του Μαξίμου και του Πρωθυπουργού, όταν είδαν τους Ρουβίκωνες ηταν ηδη εξω απο τα “θερινά ανάκτορα” ενώ τρία τέσσερα άτομα υπερπηδώντας την περίφραξη ήταν μέσα στον προαύλιο χώρο του. Τόσο η ασφάλεια του Μαξίμου και του Πρωθυπουργού, αρνούνται την όποια απόπειρα από μέλη της συλλογικότητας να εισβάλλουν στο εσωτερικό του.

Σε κείμενο που φέρει την υπογραφή της συλλογικότητας σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφερουν οτι στον προαύλιο χώρο του μεγάρου Μαξίμου άνοιξαν πανό και απέρριψαν τρικάκια.
“Συγκεκριμένα 4 συντρόφισσες και σύντροφοι μπήκαν στον προαύλιο χώρο υπερπηδώντας την περίφραξη και έφτασαν ως την εσωτερική πόρτα του μεγάρου”.

Σύμφωνα με τη “συλλογικότητα” η δράση τους είχε ακτιβιστικό χαρακτήρα “σε όσους διαδηλωτές κατά καιρούς ξυλοκοπήθηκαν από τις δυνάμεις καταστολής στη προσπάθεια να προσεγγίσουν το μέγαρο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθούν”.