Ρόδος: Υπαστυνόμος βανδάλισε το όχημα του Αστυνομικού Διευθυντή της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα (video)

Το επεισόδιο με βανδαλισμό στο όχημα του Αστυνομικού Διευθυντή από  Υπαστυνόμο Β’ και απειλές κατά του Αξιωματικού της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, αποδίδεται ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα που από διετίας είχε προκύψει

Έξω από τα γραφεία της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου (23/05-10.30)  όσοι βρέθηκαν διερχόμενοι και οι υπηρετούντες στην Υπηρεσία, αιφνιδιάστηκαν καθώς είδαν ένα όχημα να προσκρούει σε σταθμευμένο Και στη συνέχεια ο οδηγός να προβαίνει σε πράξεις βανδαλισμού. Ενώ ο οδηγός προπορευόμενου οχήματος, κατέβγραψε στο κινητό του και διαμοίρασε σε μέσο κοινωνικής δυκτύωσης βιντεοληπτικό υλικό με το εμπρόθετο τροχαίο και βανδαλισμό στο ιδιωτικό όχημα του Αστυνομικού Διευθυντή.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική της Ρόδου» Υπαστυνόμος Β´ ο οποίος υπηρετούσε ως γραμματέας στο ΑΤ Ρόδου και μετακινήθηκε στο Τμήμα Μετανάστευσης, με το φορτηγό όχημά ιδιοκτησίας του, εμβόλισε το επιβατικό ιδιωτικό αυτοκίνητο του Διευθυντή της Α᾽Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Αστυνομικού Διευθυντή Μιχάλη Καληωράκη και εξερχόμενος του φορτηγού προκάλεσε φθορές και με βαριοπούλα.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική της Ρόδου» στη συνέχεια ο Υπαστυνόμος ανέβηκε στον πρώτο όροφο στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή έσπασε την πόρτα εισήλθε στο χώρο και τον απείλησε. Συνάδελφοί του οι οποίοι ανταποκείθηκαν άμεσα, αφόπλισαν τον Υπαστυνόμο καθώς έφερε μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο και τον ακινητοποίησαν. Ως αφορμή για το επεισόδιο με το βανδαλισμό στο όχημα του Αστυνομικού Διευθυντή, αποδίδεται ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα που από διετίας είχε προκύψει.

Ο Υπαστυνόμος Β συνελήφθη και πρόκειται να εξεταστεί από ψυχίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Σύμφωνα με τις ιδέες πηγές ενημέρωσης ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ προηγουμένως είχε υποβάλλει την παραίτηση του.

__________________________

* Δημοκρατική της Ρόδου