ΡΟΔΟΣ: Τα εγγόνια της 69χρονης, εξετάζονται ως δράστες της δολοφονίας

Η 26χρονη εγγονή και ο 30χρονος εγγονός της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου εξετάζονται ως δράστες, τα άτομα που χτύπησαν και δολοφονησαν τη γιαγιά τους στο σπίτι της, στην περιοχή Ασγούρου Ρόδου.

image

Την Ουρανία Γερολύμου, κατά δήλωσή της εντόπισε νεκρή (04/11-09.00) η εγγονή της και κάλεσε την Αστυνομία.
Η σορός της 69χρονης έφερε τραύμα στο κεφάλι, συνέπεια του οποίου επήλθε ο θάνατος σύμφωνα με τη νεκροψια. Ο θάνατος της 69χρονης ειναι πιθανόν να οφείλεται σε κάταγμα κρανίου, από ισχυρό πλήγμα στο μέτωπο. Η σορος της γυναίκας βρέθηκε πεσμένη στο δάπεδο του υπνοδωματίου, δίπλα από το κρεβάτι της, σκεπασμένη με κουβέρτα στο σώμα και καλυμμένο με μαξιλάρι το πρόσωπο.
Αν και ο χώρος παρουσίαζε ίχνη έρευνας, η εγγονή της αρχικά υποστήριξε ότι έλειπε μόνο μία τηλεόραση που υπήρχε στο υπνοδωμάτιο.
Κλιμακιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών μετέβη στο νησί σε συνεργασία με το ΤΑ Ρόδου και όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση οικογενειακες οικονομικού χαρακτήρα διαφορες που είχαν με τη γιαγιά τα δύο εγγόνια, προκάλεσαν καβγα. Τα δύο της εγγόνια έχουν υποπέσει σε αντιφάσεις ενώ έχουν προσδιοριστεί και από ευρήματα στο χώρο ως οι δράστες της δολοφονίας της 69χρονης.
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport