Ριζάρι Πέλλας: Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση ΙΧΕ σε γεωργικό ελκυστήρα (VIDEO)

Τροχαίο ατύχημα έξω από το χωρίο Ριζάρι Πέλλας, τα ξημερώματα όταν επιβατικό όχημα προσέκρουσε σε γεωργικό ελκυστήρα. Δύο τραυματίες εκτός κινδύνου παρελήφθησαν από το σημείο.

image

Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Έδεσσας, έπεται από σύγκρουση επιβατικού οχήματος με γεωργικό ελκυστήρα (26/05-07.30) στην Ε.Ο. Εδεσσας – Θεσσαλονίκης έξω από το χωρίο Ριζάρι Πέλλας.
Οπως εχει καταγραψει καμερα κλειστου καμερα κλειστου κυκλώματος επιχείρησης ο οδηγός του επιβατικού οχήματος ενήργησε απωθητικό ελιγμό (προσπέραση) σε όμορα κινούμενο γεωργικό ελκυστήρα. Ενδεχομένως λόγω κακής ορατότητας το εκτίμησης ο οδηγεί του οχήματος προσέκρουσε στον πίσω μέρος του γεωργικού ελκυστήρα με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να εκτραπούν της πορείας τους.

Διερχόμενοι οδηγοί εσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό του γεωργικού ελκυστήρα ο οποίος εκτινάχθηκε από το κάθισμά του μετά την σύγκρουση. Τραυματίες είναι ο 73άχρονος αγρότης από το Ριζάρι Πέλλας ενώ πιο έλαφρά τραυτίσθηκε ο οδηγός του ΙΧΕ ( Renault) από την Έδεσσα.
Περιπολικό της  Τροχαίας Έδεσσας μετέβη άμεσα στο σημείο καθώς και δύο  πυροσβεστικά οχήματα απομάκρυναν τα εμπλεκόμενα οχήματα από το οδικό δίκτυο.
Η κυκλοφορία στο σημείο προσκσιρα διεκόπη με την Τροχαίας Έδεσσας να εκκρεμεί την κίνηση από παρακαμπτήριο έως την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο. 


*tastv.gr