Ρέντης: Πολίτης κατήγγειλε σε ΔΙΑΣ κλοπή δικύκλου και βρήκαν τους δράστες ενω ειχαν απορρίψει την πινακίδα

Του έκλεψαν τη μηχανή,  το κατήγγειλε σε διερχόμενο πλήρωμα της Άμεσης Δράσης και οι Αστυνομικοί βρήκαν το δίκυκλο και συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες

Εποχούμενη περιπολία ΔΙΑΣ Πειραιά (12/09-23:00) προσέγγισε πολίτης και ενημέρωσε ότι άγνωστοι δράστες μόλις του είχαν αφαιρέσει το δίκυκλο, σταθμευμένο έξω απο το γήπεδο Γ. Καραισκάκης. Με διαβίβαση προς το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημέρωνε τα πληρώματα για τον αριθμό κυκλοφορίας σε αναζητήσεις απο όλες τις δυνάμεις της Α.Δ. Με σήμα Κέντρου, στην οδό Βείκου στο Ν.Φάλληρο, το πληρωμα της ΔΙΑΣ εντόπισε τέσσερα άτομα ενώ έκλεβαν μοτοσυκλέτα. Ο αναβάτης είχε θέσει το δίκυκλο σε λειτουργία με τα καλώδια ενω τρείς ακόμα συνεργοί του, την περιεργάζονταν. Αμέσως οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι η μηχανή ήταν αυτή για την οποία λίγο νωρίτερα ο ιδιοκτήτης της είχε δηλώσει κλοπή.

Όπως διακριβώθηκε οι δύο Έλληνες, ένας Αλβανός κι ένας Γεωργιανός είχαν βγάλει την πινακίδα και την είχαν πετάξει. προσήχθησαν στο Τ.Α. όπου και συνελήφθησαν.