Ρέντης: Εντοπίστηκε ο αλλοδαπός οδηγός υπαίτιος τροχαίου με εγκατάλειψη μητέρας με το ανήλικο παιδί της

Από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά με αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού και μαρτυρίες εντοπίστηκε ο αλλοδαπός οδηγός υπαίτιος τροχαίου με εγκατάλειψη μητέρας με το ανήλικο παιδί της, στη Λ. Κηφισού

Το τροχαίο με εγκατάλειψη, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/09) στη Λ.Κηφισού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού και του ανήλικου παιδιού της επιβαίνοντες στο όχημα.

Για το τροχαίο ατύχημα η Τροχαία είχε εκδώσει ανακοίνωση σε αναζήτηση πληροφοριών, καθώς ήταν γνωστά το λευκό χρώμα του οχήματος χρονολογίας πέραν της δεκαετίας, τύπου σενταν ωστόσο δεν είχε καταγραφεί ο αριθμός κυκλοφορίας του. Μετά από επισταμένες έρευνες από το Ά Τμήμα Τροχαίας Πειραιά με αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού και μαρτυρίες εντοπίστηκε (20/11), όχημα στα χαρακτηριστικά του εμπλεκόμενου οχήματος, το οποίο έφερε εμφανή σημεία πρόσφατης επισκευής.

Μετά τη διενέργεια πλήρους τροχονομικού ελέγχου και διασταύρωσης των στοιχείων ταυτότητας του οδηγού ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, κλήθηκε και μετέβη στην έδρα του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, όπου παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο τροχαίο ατύχημα.

Για το οδικό ατύχημα έχει σχηματιστεί δικογραφία.