Ρέντη: ΑξΥπ απελευθέρωσε Πακιστανό κρατούμενο λόγω .. υποστελέχωσης και φόρτου εργασίας

Στο Αστυνομικό Τμήμα ενημερώθηκαν για την απελευθέρωση του κρατούμενου την επόμενη ημέρα απο τα Δικαστήρια καθώς περίμεναν τη μεταγωγή και δεν ειχε παρουσιαστεί ο Πακιστανός κατηγορούμενος

Συνελήφθη για απόπειρα κλοπής και τέθηκε υπο κράτηση με την ποινική σε βάρος του δικογραφία (27/06). Το πρωί της Τρίτης (28/06-16.00), ο Πακιστανός S.I, μετάγεται το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, με εντολή επαναπροσαγωγής του την επόμενη ημέρα, με διατήρηση της κράτησης του.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας-Ρέντη ωστόσο, παρέλαβε τον κρατούμενο και αφού ήλεγξε τα έγγραφά του παρέλειψε να διαβάσει την δικαστική απόφασης, που επέβαλε προσωποκρατηση και απελευθέρωσε τον ηλικίας 51ετων Πακιστανό κρατούμενο.

Οι συνδικαλιστές του Πειραιά αποδίδουν σε λαθος λογω υποστελέχωσης των τμημάτων και των δυσανάλογα αυξημένων υποχρεώσεων που καλούνται να διεκπεραιώσουν οι ένστολοι στις υπηρεσίες τους καθημερινά.

Ωστόσο συπ Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας-Ρέντη αντιλήφθηκαν το λάθος όταν από τα Δικαστήρια του Πειραιά περίμεναν τον κατηγορούμενο γενειοφόρος Πακιστανό να δικαστεί για την απόπειρα κλοπής και δεν είχε παρουσιαστεί.

Απο αναζητήσεις ομάδας του Τμήματος Νίκαιας Ρέντη ο Πακιστανός εντοπίσθηκε και συνελήφθη εκ νεου και το Σάββατο (02/07) οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Πειραιά.  Ωστόσο αν και υποστήριξε ότι δεν κρυβόταν όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας,  ο Πακιστανός με την πλούσια γενειάδα ειχε ξυριστεί και είχε εμφάνιση … μυστακοφόρου.