Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Θεατής «έκοβε» βόλτα στην ειδική διαδρομή- «Δεν είναι δικός σου ο δρόμος φίλε, το βουνό δεν είναι δικό σου» (βίντεο)

Απετράπη οδικό ατύχημα με παράσυρση σε μια από τις ειδικές του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022, καθώς θεατής περπατούσε στην πίστα

Ενώ ήταν σε εξέλιξη ειδική διαδρομή του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022, υπάλληλος ασφαλείας, αντιλήφθηκε την παρουσία θεατή μεσα στην πίστα και με φωνές επιχείρησε να τον απομακρύνει. “Συμπαραστάτες” στην απερισκεψία του θεατή άλλοι παρευρισκόμενοι οι οποίοι χειροκροτούσαν ειρωνικά και επευφημούσαν με ιαχες «μπράβο» τον θεατή που βρέθηκε στην πίστα της ειδικής διαδρομής.

Ο απερισκεπτος μεταξύ των θεατών, δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που εθετε τη διοργάνωση και τη ζωή του, ενω απευθυνόμενος προς τον υπάλληλο, του αντέτεινε ως επιχείρημα ότι «δεν είναι δικός σου ο δρόμος φίλε, το βουνό δεν είναι δικό σου».

Όταν ο άνδρας τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει απο το σημείο, οδηγός οχηματος που συμμετείχε στην ειδική διαδρομή και εκανε πέρασμα απο το σημείο απέφυγε με ελιγμο να τον παρασύρει.