Ραφήνα: Δημοσιοποίηση στοιχείων του δράστη απόπειρας αρπαγής ανήλικης

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών του κατηγορούμενου για την απόπειρα αρπαγής ανήλικης σε βάρος ανήλικης στην περιοχή της Ραφήνας, εξέδωσε η Εισαγγγελία σε αίτημα της ΕΛ.ΑΣ

Με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποίηση στα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του κατηγορούμενου για απόπειρα αρπαγής ανήλικης στη Ραφήνα. Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε σε Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βραδινές ώρες (27/05), κινούμενος με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ραφήνας, προσέγγισε ανήλικη η οποία επέστρεφε στην οικία της με το ποδήλατό της και επιχείρησε επανειλημμένα και προστακτικά να την πείσει να επιβιβασθεί στο όχημά του. Ο ανωτέρω συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Ραφήνας-Πικερμίου.

Πρόκειται για τον ΚΑΛΛΑ Παντελή του Νικολάου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 29-3-1973 στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.