Πυροσβέστες Στερεάς Ελλάδας: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους

Ευχαριστήρια ανακοίνωση των Πυροσβεστών Στερεάς Ελλάδας, προς όλα τα μέλη τους για τη συνδρομή τους στην πυρκαγιά της Ευβοιας

Η Ένωση Υπαλλήλων Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας, συγχαίρει όλους τους συναδέλφους από όλη την επικράτεια που έλαβαν μέρος
στις μεγάλες πυρκαγιές της Περιφέρειας το χρονικό διάστημα που πέρασε και ιδίως στην μεγάλη πυρκαγιά της Εύβοιας, στην οποία όλοι εργάστηκαν με επαγγελματισμό, αυταπάρνηση και φιλότιμο, προκειμένου να την κατασβέσουν πλήρως.
Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάτω από δύσκολες συνθήκες και κατόρθωσαν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στον συντομότερο χρόνο.
Άξιοι μνείας ξεχωριστά και οι συνάδελφοι της Π.Υ. Χαλκίδας, που αν και πλήρωσαν και οι ίδιοι το τίμημα της πύρινης λαίλαπας, που αφάνισε το κεντρικό κομμάτι της Εύβοιας, αφού κάηκαν οι περιουσίες τους (ελαιόδεντρα), εντούτοις βρήκαν την δύναμη και ενώθηκαν με τους υπόλοιπους συναδέλφους, σε ώρες που δεν βρίσκονταν σε υπηρεσία, βοηθώντας στην κατάσβεσή της.
Το Π.Σ. και οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε αυτό, γνωρίζουν και ανταποκρίνονται στα δύσκολα. Το έχουν διαχρονικά αποδείξει, καθοδηγούμενοι από τις αξίες, την γνώση και το φιλότιμό τους!
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους, υπενθυμίζοντας ότι ποτέ δεν θα είναι μόνοι τους στον μεγάλο αυτό αγώνα.

Για το Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας