Ψυρρή: Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της «Zeus + Dione»

Επίθεση με πυροδότηση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού αποτελούμενος από γκαζάκια στα γραφεία της εταιρείας ρούχων με την επωνυμία «Zeus + Dione»

Άγνωστοι δράστες πυροδότησαν ΑΕΜ στο κτήριο επί της οδού Τάκη 6 στου Ψυρρή, όπου εδρεύει η εταιρεία ρούχων με την επωνυμία «Zeus + Dione». Πρόκειται για την εταιρεία που είχε ιδρύσει η Μαρέβα Μητσοτάκη, ωστόσο τους τελευταίους πέντε μήνες έχει αποχωρήσει από την συνιδιοκτησία της εταιρείας ρούχων.

Πρόκειται για τη δεύτερη εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας «Zeus + Dione», καθώς στις 12 Φεβρουαρίου του 2018, με ανάληψη ευθύνης η «Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών – FAI/IRF» είχε αναλάβει την πυροδότηση αυτοσχέδιας εμπρηστικής κατασκευής .

Από την έκρηξη προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιάς η οποία κατασβήσθηκε άμεσα.

Σε ανακοίνωσή του το Πρωθυπουργικό γραφείο τονίζει, «Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου»