Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα για.. άνδρες λαθρομετανάστες

Η… “πολυπολιτισμικότητα” πήγε .. πλατεία Συντάγματος στην κατά την αλλαγή του νέου χρόνου, με λαθρομετανάστες να φωτογραφίζονται μόνο άνδρες μεταξύ τους, χωρίς υπόνοια ένδειξης γυναικείας παρουσίας, στην υποδοχή του 2020!

Αν η Βαβελ είχε εικόνα στο σήμερα, θα μπορούσε να την αναγνωρίσει κανείς στα όσα προβλήθηκαν στην τηλεοπτική κάλυψη της ΕΡΤ2 των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων. Ορδές λαθρομεταναστών με κινητά στα χέρια τελευταίας τεχνολογίας να απαθανατίζουν όσα διαδραματίζονται στην πλατεία Συντάγματος, για την αλλαγή τού χρόνου και την υποδοχή του 2020!

Η εικόνα με τους άνδρες λαθρομετανάστες, να έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος, παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την υποδοχή του 2020, με την εικόνα να παραπέμπει σε  παραμονή Πρωτοχρονιάς στο .. Πακιστάν!

Ισχυρή αστυνομική παρουσία, είχε αναπτυχθεί από νωρίς, ώστε να αποτρέψει επίδοξους πορτοφολάδες και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήταν σε εξέλιξη η ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ2. Περιμετρικά της πλατείας, ο Δήμος Αθηναίων, είχε “περιφράξει” με κιγκλιδώματα την πλατεία Συντάγματος με την πρόσβαση να οριοθετείται ελεγχόμενη από τις δύο εισόδους που άφηναν τα κάγκελα, στα οποία υπήρχαν Αστυνομικοί.

Από τη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο Κώστας Μπακογιάννης, εν μέσω πυροτεχνημάτων, προχώρησε στην αντίστροφη μέτρηση, χωρίς ρολόι για να αποφευχθεί η απόκλιση των προηγούμενων ετών, ευχήθηκε στους παριστάμενους και του προέτρεψε.. «Πάρτε ο ένας τον άλλον αγκαλιά, να μη βρει κανέναν το 2020 μόνο του»!
..και η Ελλαδα, υποδέχθηκε το νεο χρόνο το έτος 2020!