Προσήχθη ο Light στην Ασφάλεια για το βίντεο που ανήρτησε και επιδεικνυε όπλα

Σε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό που ο ίδιος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, “flex”αρε τρία όπλα που έφερε στη ζώνη του μέσα σε κλάμπ παρουσία θαμώνων

Προσήχθη (28/12) για να εξεταστεί στη Δίωξη Εκβιαστών ο τράπερ Light καθώς ήταν σε εξέλιξη έρευνα για το βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό που είχε “ανεβάσει” σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιδεικνύοντας τρία όπλα, εκ των οποίων ένα, ομοιάζει με υπηρεσιακό όπλο καθώς διακρίνεται σφραγίδα που παραπέμπει στο θυρεό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε “story” τα οποία ανήρτησε, ο 23χρονος Αφρικανικής καταγωγής τραπερ Light, γνωστoς στα κοινωνικά δίκτυα και ως “Nero Greco” (σσ “μαύρος Έλληνας”) κατά κόσμον Χρήστος Ιωαννίδης, είχε ληφθεί μέσα σε κατάμεστο κλαμπ, με τα τρία όπλα στη ζώνη του, ενώ καπνίζει αρειμανίως “τσιγαριλίκια”.

Για τις Αρχές Ασφαλείας εξεξετάζεται τόσο η προέλευση των όπλου όσο και αν πρόκειται για όπλο αστυνομικού. Το υλικό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο ανήρτησε ο τράπερ κατέβηκε από το διαχειριστή λίγο αργότερα.