ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ: Απο τις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Έδωσαν Πανελλαδικές Εξετάσεις τον περασμένο Μάιο, και πέτυχαν την εισαγωγή τουΣ σε Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Πρόκειται για τέσσερις ανήλικους εγκλείστους, οι οποίοι ελαβαν το επίδομα από τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης.

Στις 14.30 (25/09) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τους ανήλικους εγκλείστους του Σωφρονιστικού Καταστήματος Αυλώνα, προκειμένου να τους συγχωρεί για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις (σχόλια.έτος 2013-2014).
Δύο Αλβανοί κατάδικοι για υποθέσεις ναρκωτικών και ένας ακόμα ανήλικος ο οποιος εχει μεταχθεί στο Κατάστημα Κράτησης της Λάρισας, θα βρεθούν ενώπιον του Προέδρου τις Δημοκρατίας. Ανάμεσα τους, δε θα βρίσκεται ο ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος αρνήθηκε να παραλάβει το ποσό των 500€, ενώ δεν παραβρέθηκε ούτε στη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης του Αυλώνα. image

Με απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης,τέσσερις ανήλικοι έγκλειστοι των Φυλακων Αυλώνα επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις (2013-2014, σε αναγνώριση της προσπάθειας τους, εγκρίθηκε να λαβουν βοηθήμα ποσου 500€, με τον αρμόδιο Υπουργό να παραδίδει τις επιταγές σε εκδήλωση στο Κατάστημα Κράτησης του Αυλώνα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport