Προαναγγέλει εκπομπή μέσα από τον Κορυδαλλό ο Μένανδρος Φουρθιώτης

Ανακοίνωση για ζωντανή εκπομπή μέσα από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης του Κορυδαλλού, προαναγγέλει ο σταθμός που διευθύνει ο Μένανδρος Φουρθιώτης

Μετά τα αιτήματα προς το Συμβούλιο των Φυλακών και τις απόρριψη για άδεια εισόδου του τεχνήτη για να περιποιείται την τεχνίτη του κόμη ο Μένανδρος Φουρθιώτης προαναγγέλει εκπομπή σε απευθείας σύνδεση από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ενα και πλέον μήνα από την προφυλάκισή του, ο Μένιος Φουρθιώτης, προετοιμάζει καθημερινή δίωρη εκπομπή (από τις 14:15 έως τις 16:15) από την ερχόμενη Δευτέρα (21/06) .

«Μας αρέσουν οι αλλαγές, αναζητούμε νέες προσκλήσεις, θέτουμε ερωτήματα και ζητάμε απαντήσεις», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση (11/06) του Party FM 104.

Η πρακτική κρατούμενοι μέσα από τις Φυλακές να πραγματοποιούν εκπομπές και να έχουν δημόσιο λόγο, προβληματίζει την Υπηρεσία και τη ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής, ενώ εετάζεται κατα πόσο είναι νόμιμο κρατούμενος να έχει απευθείας εκπομπή μέσα από τις φυλακές -αν τελικά υλοποιηθεί η προαναγγελία του σταθμού.