Πόρος: Ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στα ανοιχτά – Νεκροί οι τρεις επιβαίνοντες

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το ιδιωτικό ελικόπτερο είχε πρόσκρουση σε καλώδια με αποτέλεσμα γενικό μπλακ άουτ στο νησί.

Δύο Ρώσοι και ο Έλληνας χειριστης επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο πολιτικό ελικόπτερο με κατεύθυνση το αεροδρόμιο που κατεπεσε (20/07-15:40 ) στη θαλάσσια περιοχή νότιας της εισόδου στο λιμάνι ανάμεσα σε Πόρο και Γαλατά, σύμφωνα με το Δήμαρχο Πόρου σε κινητοποίηση το λιμενικο καθώς σπεύδουν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.

Στην περιοχή του Γαλατά βρίσκεται ασθενοφόρο.

Το ιδιωτικό ελικόπτερο προσέκρουσε σε καλώδια της ηλεκτροδότησης του Πόρου με τον Γαλατά και στη συνέχεια κατέπεσε στη θάλασσα.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων από το πολιτικό ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, συμμετέχει και ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην περιοχή είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των επιβατών του ελικοπτέρου και να περισυλλεξουν  τα  συντρίμμια.

Έρευνα προκειμένου ν διερευνηθεί αν το δυστύχημα σημειώθηκε απο μηχανική βλάβη, κράτηση κινητήρα, αστοχία υλικού ή λάθος ανθρώπινο με πρόσκρουση στα καλώδια και τη φονική κατάληξη .