Πολυτεχνείο: Ένταση και ξύλο μεταξύ αριστεριστών φοιτητών και της αντιπροσωπείας ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση σημειώθηκε στην πύλη του Πολυτεχνείου, μεταξύ ομάδων αριστεριστών φοιτητών και αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο χώρο για να καταθέσει στεφάνι, το πρωί της Τετάρτης

Ομάδα αριστεριστών φοιτητών, απέσπασαν το στεφάνι της διακοινοβουλευτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που επρόκειτο να καταθέσουν στο χώρο του Πολυτεχνείου και εκδηλώθηκε ένταση.  Νωρίτερα οι αριστεριστές φοιτητές δεν επέτρεψαν στην διακοινοβουλευτική επιτροπή να εισέλθει στο χώρο και να καταθέσει στεφάνι.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου σε δήλωσή του, ανέφερε ότι, «κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός σχεδιασμός δεν αποφάσισε και οργάνωσε την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η ατομική ευθύνη που χαρακτηρίζει τις δημοκρατίες στα κράτη δικαίου, είναι αυτή που διήγειρε τη συλλογικότητα και ένωσε τις φωνές όλων. Συνεπώς, όποιοι προσπαθούν να οικειοποιηθούν τους αγώνες του ελληνικού λαού, προσβάλουν την ιστορία. Τα παιδιά αυτά, όταν εμείς κάναμε τον αγώνα αυτό, ήταν αγέννητα ή ήταν στις κούνιες. Η μέρα είναι ιερή και πρέπει να τους το συγχωρήσουμε. Ζήτω το Πολυτεχνείο».