Ποινική δίωξη σε καθηγήτρια για αποπλάνηση του ανήλικου μαθητή της στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα

Υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου μαθητή,  ύστερα από καταγγελία των γονέων του, σε βάρος της καθηγήτριας που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, απασχολεί τις δικαστικές Αρχές

Η 35χρονη φιλόλογος, μητέρα και η ίδια δίχρονου νηπίου,  είχε προσληφθεί από τούς γονείς του 13χρονου για ιδιαίτερα μαθήματα στο μαθητή του Γυμνασίου. Οι γονείς του εφήβου, διέκοψαν την ανάρμοστη σχέση του γιου τους με τη νεαρή καθηγήτριά του, με την οποία είχαν αναπτύξει ολοκληρωμένη ερωτική σχέση.

Όταν η μητέρα του διαπίστωσε την ερωτική σχέση του γιου της με την 35χρονη φιλόλογό του,  προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος της. Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, ωστόσο δε συνελήφθη ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (08/02) ενώπιον της 16ης Ανακρίτριας .

Μεταξύ άλλων πειστηρίων στην υπόθεση,  έχουν κατασχεθεί φωτογραφικό υλικό και μηνύματα στο κινητό, τον υπολογιστή και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε ο ανήλικος και η 35χρονη φιλόλογος. Οπως έχει προκύψει,  τα ραντεβού της καθηγήτιας με τον ανήλικο μαθητή της είχαν σημείο συνεύρεση, ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Ε.Ο Αθηνών Λαμίας,  το όχημα αλλά και το σπίτι του 13άχρονου κατά την απουσία των οικείων του ενω είχε “ιδιαίτερο”.

Ωστόσο ακόμα και μετά την νομική εξέλιξη σε ακολουθία της καταγγελίας σε βάρος της,  η καθηγήτρια έκανε κινήσεις για τηλεφωνική και μέσω μηνυμάτων επικοινωνωνία με τον έφηβο, τον οποίο οι κηδεμόνες του ήθελαν να αποκόψουν κάθε επαφή.

Απο τις Αστυνομικές Αρχές έχει υποβληθεί αίτημα προς τις Δικαστικές Αρχές και αναμένεται η έκδοση Διάταξης Δημοσιοποίησης στοιχείων και των φωτογραφιών της φιλολόγου, ωστε να διακριβωθεί αν έχει ανάλογη αντιμετώπιση καί σε άλλους μαθητές της.

Πρόκειται για την πρώτη περίπτωση αποπλάνησης ανήλικου μαθητή από την καθηγήτρια του,  στη Χώρα μας.