Ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή στον τράπερ Thug Slime και την παρέα του για το μαχαίρωμα στον Κολωνό

Καταδικαστική απόφαση άκουσε ο ΒουλγαροΝιγηριανός τράπερ, Thug Slime, με ανασταλτική ισχύ της ποινής, για το επεισόδιο με τραυματισμό με μαχαίρι σε υπάλληλο καφετέριας στον Κολωνό

Σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο Βουλγαρονιγηριανος τράπερ, Thug Slime, και τον Βούλγαρο συνεργό του, οι οποίοι τραυμάτισαν με μαχαίρι σε αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό, υπάλληλο καφετέριας. Στον τρίτο Βούλγαρο ο οποίος συνεπλάκη αρχικώς με το θύμα, το Δικαστήριο επέβαλε ποινή 36 μηνών. Σε όλους η ποινή έχει τριετή αναστολή ενώ στον τράπερ και στο Βούλγαρο συγκατηγορούμενό του, αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεανικής ηλικίας. Αθώος κρίθηκε ο τέταρτος Βούλγαρος κατηγορούμενος ο οποίος βρισκόταν μέσα στο όχημα τους, κατά τη συμπλοκή.

Ο τράπερ απολογούμενος υποστήριξε ότι το θύμα, τον οποίο γνωρίζει αρκετά χρόνια εξ όψεως, ήταν εριστικός και προκλητικός και την ημέρα της συμπλοκής πέρασε από το σημείο που βρίσκονταν και τους έκανε χειρονομίες. «Αναστατωθήκαμε μεταξύ μας και είπαμε να πάμε στο μαγαζί που δουλεύει για να συζητήσουμε. Βγαίνουμε από το αμάξι, ο παθών ήταν απ’ έξω και άρχισε να μας βρίζει. Ο Χ. τον ακολούθησε στο μαγαζί. Το θύμα έκανε συνεχώς μια κίνηση ότι θα βγάλει μαχαίρι από την τσέπη. Πήραμε τις πεταλούδες από το αμάξι και τις κρατούσαμε στο χέρι… Είδα το θύμα να τρέχει προς το μέρος μας με μαχαίρι και να μας λέει «θα πεθάνετε». Βγήκε έξω το θύμα και πέτυχε τον Β. κάτω από το στήθος…Προσπάθησα να τους χωρίσω και πάνω στο μπουλούκι έγινε ότι έγινε».

Πρόεδρος: Πήγατε να τους χωρίσετε με τα μαχαίρια στο χέρι;

Τράπερ: Ναι δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή.

Πρόεδρος: Πήρατε μαχαίρια για να τους χωρίσετε;

Τράπερ: Πήγαμε όταν έκανε την κίνηση αυτή.

Πρόεδρος: Ναι, αλλά δεν έβγαλε τίποτα.

Τράπερ: Εγώ σας λέω πως σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω το μαχαίρι.

Πρόεδρος: Ναι αλλά το χρησιμοποιήσατε;

Τράπερ: Πάνω στο πέρα δώθε.

Πρόεδρος: Μαχαιρώσατε;

Τράπερ: Δεν το θυμάμαι. Λογικά όχι, αλλά μάλλον έγινε. Δεν είχα πρόθεση….Δε θέλω να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Θέλω να τελειώνουμε. Έχω ζητήσει από μεσιτικό γραφείο να μου βρει σπίτι για να αλλάξω γειτονιά να μείνω μακριά από αυτά τα πράγματα.

Ο Βούλγαρος συγκατηγορούμενος στον οποίο αποδίδεται πως μαζί με τον τράπερ η επίθεση και το μαχαίρωμα σε βάρος του υπαλλήλου υποστήριξε στην απολογία του, «Καθόμουν στην πλατεία με τον Χ. και περιμέναμε τους άλλους δυο κατηγορουμένους. Χτυπούσε το τηλέφωνο του Χ. και μου είπε ότι έγιναν κάτι κουβέντες, μια παρεξήγηση με το θύμα. Συμφωνήσαμε να μη κάνουμε κάτι..Το θύμα πέρασε δυο φορές με τη μηχανή από το σημείο που βρισκόμαστε και έκανε άσεμνες χειρονομίες. Εμείς δεν αντιδράσαμε και πέρασε ξανά κι έκανε τα ίδια. Όποτε εμείς θέλαμε να σταματήσει να γίνεται αυτό το πράγμα. Όταν βγήκε έξω από την καφετέρια το θύμα είχε άγριες διαθέσεις. Μπήκε μέσα και τον ακολούθησε ο Χ., είχαν διάλογο μεταξύ τους και ξεκίνησε τσακωμός. Το θύμα έκανε κίνηση ότι θα βγάλει κάτι από την τσέπη του και έτσι έγιναν όλα. Φοβηθήκαμε. Μετά βγάλαμε κι εμείς μαχαίρια για να τον φοβίσουμε. Πάνω στον τσακωμό έγιναν όλα».

Ωστόσο το θύμα, που δέχτηκε έξι μαχαιριές, στην κατάθεσή του ανέφερε οτι οι δράστες του έχουν ξαναεπιτεθεί ωστόσο πρόθεσή τους εκείνη την ημέρα δεν ήταν να τον σκοτώσουν. Περιγράφοντας το πώς ξεκίνησε ο τσακωμός, είπε ότι ο Χ., ένας εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων, τον κατηγορούσε πως τον έβρισε πριν από ένα μήνα, ισχυρισμός που κατά το θύμα δεν ήταν αληθής.

«Ήρθε έξω από το μαγαζί και με φώναξε να βγω έξω. Εγώ εκεί αντίκρισα τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ο τράπερ, με ένα μαχαίρι στο χέρι. Μπαίνω μέσα στο μαγαζί και έρχονται από πίσω μου. Με κρατάει ο Χ. και ο Π. με τον τράπερ με μαχαίρωσαν από πίσω στα πόδια, μηρό, μπράτσο, είχα αιμορραγία. Έτρεξα φοβούμενος για τη ζωή μου. Φύγανε τρέχοντας πιο πάνω δεν προλάβαιναν να μπουν στο αμάξι» περιέγραψε το θύμα της επίθεσης, συμπληρώνοντας ότι αν δεν άρπαζε κι εκείνος ένα κουζινομάχαιρο «θα συνέχιζαν να με μαχαιρώνουν ακόμα…Πιστεύω ότι είχαν πρόθεση να με τραυματίσουν, ήρθαν να με «σφάξουν» χωρίς κανένα λόγο. Με απειλούσαν ότι θα τα ξαναπούμε. Τους φαινόταν αστείο. Ο Χ. μου είπε ότι θα με πυροβολήσει κιόλας και θα τα ξαναπούμε» ανέφερε το θύμα. Από τα ιατρικά έγγραφα προέκυψε ότι νοσηλεύτηκε για οκτώ ημέρες και όπως ο ίδιος υποστήριξε έπαθε ρήξη νεφρού. «Τα πρώτα χτυπήματα ήταν στα πόδια αλλά ένα με βρήκε στο νεφρό. Στο νεφρό ήταν στοχευμένο, στην καρδιά δεν ήταν διότι είμασταν κάτω και παλεύαμε. Στην πάλη ρίχνανε όπου πάει. Είναι ομάδα, έτσι λειτουργούν αυτοί, το έχουν κάνει ξανά, απλά δεν υπήρχαν μάρτυρες, εγώ είμαι τυχερός διότι έγινε στο μαγαζί».