ΠΟΑΣΥ: “Για γέλια και για κλάματα- Η ΓΑΔΠ Βορειοανατολικού Αιγαίου, απάντησε μετά από 2 ½ χρόνια”

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ΠΟΑΣΥ για την καθυστερημένη ανταπόκριση σε απάντηση σχετικής καταγγελίας για εργασιακά θέματα του ένστολου προσωπικού, από τη ΓΑΔΠ Βορειοανατολικού Αιγαίου..  μετά από 2 ½ χρόνια

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση καταγγελία της ΠΟΑΣΥ, «Ούτε αρμοδιότητα του συνδικαλιστικού μας οργάνου, ούτε πρόθεσή μας μας είναι να σχολιάσουμε το περιεχόμενο του υπ΄ αριθμ. 6004/15/662-α΄ από 29 Οκτωβρίου 2022 εγγράφου του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου Υποστρατήγου κ. Ελ. ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ. Εξάλλου, η υπευθυνότητα και συνέπεια της Ομοσπονδίας μας, ειδικότερα σε θέματα που αφορούν το χρόνο εργασίας, τα δικαιώματα του αστυνομικού προσωπικού και τη διάταξη των αστυνομικών δυνάμεων, όπως το προκείμενο θέμα, είναι πλέον γνωστές και αναγνωρισμένες από όλους.

Θα προσέκρουε, όμως, στη στοιχειώδη λογική και στο σεβασμό μας απέναντι στους συναδέλφους, αλλά και στην μεγάλη προσπάθεια που κάνετε για ψηφιοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας και εισαγωγή νέων τεχνολογιών, να μην στηλιτεύσουμε το (αστείο κατά μια έννοια) γεγονός ότι τα β), γ) και δ) σχετικά έγγραφα της Ομοσπονδίας και της ΕΑΥ Σάμου, απαντήθηκαν από τον υπογράφοντα αρμόδιο Υποστράτηγο 2 ½ περίπου χρόνια μετά, αφού εξέτασε «ενδελεχώς τα θιγόμενα ζητήματα»!!!

Η ουσία δεν αντέχει σε καμία σοβαρή κριτική! Είμαστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνεστε… Ας κλείσουμε λοιπόν με χιούμορ, ότι «όποιος βιάζεται σκοντάφτει»!!!»

Η συνδικαλιστική ανακοίνωση- καταγελλία της ΠΟΑΣΥ, έχει κοινοποίηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Καραμαλάκη, το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Γιώργο Δούβαλη και το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγο Λευτέρη Ντουρουντού.