πλ.Βικτωρίας: Νεκρή 39άχρονη στην έκρηξη

Νεκρή στο υπόγειο εντόπισαν οι Πυροσβέστες γυναίκα, μετά την έκρηξη στα Everest της πλατείας Βικτωρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr, η 39άχρονη γυναίκα εντοπίστηκε από την Πυροσβεστικη κατά την αποκάθαρση, στο υπόγειο γειτονικού καταστήματος καφέ, μετά την κατασβεση της φωτιας στο ταχυφαγείο. Πρόκειται για λογίστρια η οποια δεν εργαζόταν μόνιμα στο κατάστημα, αλλά περιοδικά, “κρατούσε” τα λογιστικά βιβλία της επιχείρησης, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Αναμένεται η διενέργεια νεκροτομής ώστε να διακριβωθούν  τα ακριβή αιτια- θανάτου της 39άχρονης- αν προκλήθηκε από την έκρηξη ή από αναθυμιάσεις-.

received_10154808688815238

Μαρτυρίες αναφέρουν οτι στο υπόγειο του καταστήματος -στον ιδιο χωρο με το λογιστήριο- από νωρίς το πρωί ήταν σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης από ψυκτικό. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στις Αρχές περιγράφουν εικόνα με τον ψυκτικό να ανεβαίνει τρέχοντας τα σκαλιά, καλώντας εργαζόμενους και πελάτες να εγκαταλείψουν το κατάστημα.
Για λόγους ασφαλείας έκλεισε ο σταθμός του ΗΣΑΠ στην πλατεία Βικτωρίας και τα τρένα διέρχονται χωρίς στάση. Ζημιές Σε παρακείμενα καταστήματα, και στη στάση του Λεωφορείου.

Ο Διοικητής του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου Δημοσθένης Κουτσός, ενημέρωσε για την κατάσταση υγείας των  τραυματιών «..μας έφεραν στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα. Τα τρία εξ’ αυτών θα αποχωρήσουν μετά τον έλεγχο στον οποίο θα υποβληθούν, ενώ το τέταρτο άτομο θα κρατηθεί, γιατί έχει εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και πιθανώς μια κάκωση σε έναν τένοντα».