πλ.Θεάτρου: Ένοπλο επεισόδιο- Ένας νεκρός, τραυματίας Αστυνομικός

Ένοπλο επεισόδιο στην πλατεία Θεάτρου με το δράστη να επιχειρεί να διαφύγει. Ενας νεκρός. Τραυματίας από τα πυρά, Αστυνομικός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (10/12-11.30) ένοπλο επεισόδιο με έναν νεκρό με στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές πλήρωμα της Άμεσης Δράσης επιχείρησε να διενεργήσει έλεγχο σε αλλοδαπό ο οποίος κρίθηκε ύποπτος και δέχθηκαν πυρά απο τον ένοπλο -πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ-  στα οποία ανταπέδωσαν και πυροβόλησαν δύο φορές εναντίον του. Κατά τη συμπλοκή, τραυματίστηκε στο δεξί χέρι-φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο- Αστυνομικός της ΔΙΑΣ.

kentro1

Ο αλλοδαπός δράστης του ένοπλου επεισοδίου επιχείρησε να διαφύγει με τους Αστυνομικούς να τον καταδιώκουν. Σύμφωνα με τις ίδιες Αστυνομικές πηγές- ο άνδρας κινήθηκε στα κτήρια πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας- στα κτήρια της Δημοτικής Αγοράς- όταν ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν νεκρό τον αλλοδαπό που καταδίωκαν, με τον ίδιο, να έχει ενεργήσει αυτοχειρία.

Αλλοδαπός_αυτοχειρία

Στη σκηνή εγκλήματος έχει μεταβεί κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ο Αστυνομικός της ΔΙΑΣ μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και υποβαλλεται σε χειρουργείο. Σύμφωνα με τους θεραποντες ιατρός η κατάσταση της υγείας του, γνωματευεται εκτός κινδύνου .

Θεάτρου