Πίσω απο τη Δ.Ε.Ε: Δέσμευσαν μετά απο καταδίωξη οδηγό Smart- Κρίθηκε ύποπτος απο υπάλληλο πρατηρίου

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης και δίκυκλα της ΔΙΑΣ ακολούθησαν τον ύποπτο και τον δέσμευσαν χωρίς περιττές ενέργειες

Υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων διέκρινε σταθμευμένο Smart με την παρουσία του αλλοδαπού οδηγού με τα εμφανή tattoo  σε όλο τον άνω κορμό, να κρίνεται ύποπτη ως ύποπτο για ληστεία και ενημέρωσε την Άμεση Δράση (25/09-04.00).

Πληρώματα περιπολικών και δίκυκλα της ΔΙΑΣ κινήθηκαν σε αναζήτηση του Smart ο οδηγός του οποίου επιχείρησε να απομακρυνθεί. Ακολούθησε πορεία στην Ιερά Οδό και κινήθηκε πίσω από τη Δ.Ε.Ε στο ύψος της Αντιγόνης όπου επιχείρησε απόκρυψη πίσω από συστάδα θάμνων όπου τον διέκρινε το πλήρωμα περιπολικού (Α7-3).

Οι Αστυνομικοί της βάρδιας, ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για την καταδίωξη που ακολουθούν με τον Αλβανό οδηγό να επιχειρεί να εμβολίσει το υπηρεσιακό όχημα. Τα πληρώματα, σε επιχειρησιακή ανταπόκριση, εγκλώβισαν το Smart σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, στη συμβολή των οδών Θεσσαλίας και Μαρκόνι, χωρίς να αφήσουν περιθώρια διαφυγής στον ύποπτο.

Με συνδρομή πληρωμάτων και δίκυκλα της ΔΙΑΣ το πλήρωμα του περιπολικού που εντόπισε τον Αλβανό οδηγό του Smart προχώρησαν στη δέσμευσή του με χειροπέδες.

Χωρίς περιττές ενέργειες ο ύποπτος προήχθη στο ΤΑ Κολωνού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Στο Ποινικό του Μητρώο είχε απασχολήσει σε υποθέσεις “ανθρώπων της νύχτας”, ενώ στη θέση του συνοδηγού κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια,  full Face και σιδερολοστό, με τα ευρήματα να εξετάζονται καθώς και η παρουσία του στο χώρο για συμμετοχή του σε αξιόποινες πράξεις .