Πετράλωνα: Υπόθεση ασέλεγειας σε ανήλικη εξετάζεται απο την Ασφάλεια Αττικής

Ύστερα από καταγγελία στην Ασφάλεια, εξετάζεται υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη.

Στην Υποδιεύθυνση Προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζεται καταγγελία σε βαρος 50άχρονου Αφγανού για ασέλγεια σε 10άχρονη Αλβανή μέσα στο σπίτι της.
Ο Αφγανός φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη 40άχρονη μητέρα της ανήλικης από την Αλβανία, η οποία διαβιεί σε υπόγειο διαμέρισμα στα Πετράλωνα με τα αλλα δυο ανήλικα παιδιά της.

Αρχικά η μητέρα δεν επιθυμούσε να προχωρήσει στην καταγγελία του 50άχρονου ωστόσο η αλλαγή στη συμπεριφορά της ανήλικης έγινε αντιληπτή στις δραστηριότητες που είχε και ενημερώθηκαν οι Αρχες.
Το περιστατικό χρονικά προσδιορίζεται τον περασμένο Σεπτέμβρη. Όταν διαπίστωσε η 40άχρονη Αλβανή την κακοποίηση σε βαρος της ανήλικης κόρης της, πειστικε απο τους Αστυνομικους να προχωρήσει στην καταγγελία αφου υποστήριξε οτι από φόβο απελασης καθώς δε διέθετε νομιμα έγγραφα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό νωρίτερα.

Με καθυστέρηση ενός μήνα απευθυνθηκε  στην Αστυνομία ενω την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, με Αστυνομικούς της Υπηρεσίας να προέβαινουν στη σύλληψη του 50άχρονου Αφγανού.
Σε έρευνα που έγινε στο υπόγειο διαμέρισμα στο οποιο διαβιούσς με ομογενείς του ο 50άχρονος Αφγανός, κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός από περούκες. Η έρευνα της Αστυνομίας ειναι σε εξέλιξη ώστε να διακριβωθεί εμπλοκή του 50άχρονου και σε αλλα περιστατικά τα οποία ενδεχομένως να μην έχουν ουτε δηλωθεί στις Αρχές.