Πετράλωνα: Ενώπιον του Εισαγγελέα ο 21άχρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του νονού του

Ενώπιον του Εισαγγελέα προκειμένου να αποφανθεί για την ποινική του μεταχείριση, πρόκειται να οδηγηθεί ο 21άχρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 52άχρονου νονού του

Με εμμονικές απαντήσεις και ακατάληπτα λόγια, ο 21άχρονος απαντούσε στις ερωτήσεις των Αστυνομικών της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αναφορικά με τον 52άχρονο νονό του, και αν γνωρίζει πού βρίσκεται αλλά και τι συνέβη μέσα στο μικρό διαμέρισμα της οδού … στα Πετράλωνα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (26/12), με τις αποκρίσεις του να οδηγούν σε αδιέξοδο.

“Ομολογεί ένα έγκλημα,αλλά δεν έχουμε βρει το πτώμα”, σημειώνει Αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, με τον 21άχρονο όπως επισημαίνεται λόγω των σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει να μην είναι σε θέση να δώσει σαφείς αποκρίσεις για τα πραγματικά περιστατικά που εξελίχθηκαν μέχρι που οι Αστυνομικοί παρουσία Εισαγγελέα προχώρησαν στην προσαγωγή του στην Ασφάλεια μετά την έρευνα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε με την μητέρα και τον 52άχρονο νονό του. Οι έρευνες στου κάδους απορριμάτων απέβησαν χωρίς να εντοπισθεί το πτώμα ή μέλη του αγνοούμενου θύματος κατά τόν 21άχρονο, ενώ και στη χωματερή των Άνω Λιοσίων όπου γίνεται η εναπόθεση των απορριμάτων, δεν υπήρξαν ευρήματα κατά την αστυνομική προανακριτική έρευνα καθώς όπως επισημαίνεται μετά το άδειασμα του κάδου, κάθε φορά ακολουθεί επιχωμάτωση.

Ο 21άχρονος  εμφανίζεται ενοχλημένος στις επαναλλαμβανόμενες ερωτήσεις των Αστυνομικών δείχνει να δυσανασχετεί ενώ προτάσσει μεταξύ άλλων, έναν ισχυρισμό ότι σκότωσε τον 52άχρονο γιατί επεδείκνυε βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της μητέρας του. Φέρεται να υποστήριξε ότι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία και το βράδυ της Πέμπτης, κι ενώ ο νονός του κοιμόταν, με μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού του κατάφερε μοιραία πλήγματα, ενώ στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα του και το απέρριψε σε κάδους, “για να μην το βρείτε ποτέ”, φέρεται να  υποστήριξε, ενώ πέταξε και το μαχαίρι.

Στην κατάθεση της η μητέρα του 21άχρονου- η οποία νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» – υποστήριξε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/12-04.00) ο γιος της, της ζήτησε να φύγει από το σπίτι γιατί “κάτι έπαθε ο κουμπάρος της”. Έφυγε και επέστρεψε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, και πάλι την έδιωξε ενώ επέστρεψε το βράδυ όπότε φέρεται να αντιλήφθηκε ότι ο 52άχρονος ήταν νεκρός. «Ο Γιώργος έχει πάθει κακό, ο Αλέξανδρος τον κομμάτιασε», φέρεται να ανέφερε στον ιδικτήτη του καφενείου της γειτονιάς, με την παρουσία της στο καφενείο να έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας (27/12-23.20) το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 21άχρονος αναμένεται να οδηγηθεί (30/12) στον Εισαγγελέα, ενώ οι συνεχίζονται οι έρευνες στη χωματερή Άνω Λιοσίων, στο ενδεχόμενο να εντοπισθούν ευρήματα ως πειστήρια που να συνδέουν την σκηνή του εγκλήματος.