Πετράλωνα: Διερχόμενοι δικυκλιστές ΕΛΑΣ δέχθηκαν επίθεση από αντιεξουσιαστές

Εκδήλωση την οποία πραγματοποιούσαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου μετετρεψε σε “αβατο” την περιοχή των Πετραλώνων στο ύψος της Πειραιώς. Δύο Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση ενώ εντολές προς τα πληρώματα απέτρεπαν τους Αστυνομικούς να διέλθουν από το σημείο.

image

Αντιμέτωποι με ομάδα περίπου 40 αντιεξουσιαστών (23/04-02.00) βρέθηκε “ζευγαρι” Αστυνομικών της ομάδας “Ζ” στην περιοχή των Πετραλώνων.
Οι δυο δικυκλιστές Αστυνομικοί διερχομενοι απο τη συμβολη της Πειραιως στο υψος των Πετραλωνων με σήμα κέντρου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αντεξουσιαστές οι οποίοι αρχικά τους επιτέθηκαν με μπουκάλια και πέτρες. Στη συνέχεια εγκλώβισαν τους δικυκλιστές και- λόγω αριθμητικής υπεροχής – τους ξυλοκόπησαν. Έριξαν στο οδόστρωμα τον έναν Αστυνομικό με τη μηχανή του, με το συνάδελφο του να τον καλύπτει να το επιβιβάζει στην υπηρεσιακή του μηχανή και από κοινού αποχώρησαν από το σημείο της επίθεσης.
Οι αντιεξουσιαστές στη συνέχεια πυρπολησαν και κατέστρεψαν την υπηρεσιακή μηχανή και συνέχισαν την “εκδήλωσή” τους.
Το Κέντρο της Άμεσης Δράσης  διαβιβάζεται προς όλα τα περιπολικά και δικυκλα της νυχτερινής βάρδιας να αποφεύγουν το σημείο “λόγω εκδήλωσης ατόμων του χώρου” καθώς “νωρίτερα τα άτομα επιτέθηκαν σε συνάδελφο” τους.