Πέραμα: Αλγερινός επιτέθηκε σε 12άχρονη με διακρίσεις στο kick Boxing και τον εξουδετέρωσε!

Επέστρεφε στο σπίτι της στο Πέραμα όταν δέχθηκε επίθεση από Αλγερινό, ο οποίος αποπειράθηκε να χειρονομήσει σε βάρος. Η 12άχρονη χωρίς δεύτερη σκέψη αντέδρασε, αμύνθηκε και με λάκτισμα στο κεφάλι και δύο κροσέ, τον .. εξουδετέρωσε!

Πρόκειται για τη 12άχρονη Ιωάννα Διαμαντοπούλου, κάτοχο τριων Πανελλήνιων τίτλων στο Wushu Sanda- γνωστό ως κινέζικο Kick Boxing- κάτοχος  ασημένιου μεταλλίου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing της κατηγορίας της και αθλήτρια ΜΜΑ, Μαχητικα Αθλήματα με τα οποία ασχολειται τα τελευταία τέσσερα χρονια.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της η ανήλικη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (04/01) ο αλλοδαπός  την πλησίασε έξω από το σπίτι της στο Πέραμα και της ζήτησε πληροφορίες για να πάει στην Καλλιθέα! Την είχε ακολουθήσει και μόλις διαπίστωσε ότι ήταν μόνη της, της επιτέθηκε και προσπάθησε να χειρονομήσει σε βάρος της. Η ανήλικη χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, ανταποκρίθηκε όπως έχει εκπαιδευτεί ενω παράλληλα, έβαλε τις φωνές. Η μητέρα της βγήκε από το σπίτι τους, τη στιγμή που αιμοφυρτος ο αλλοδαπός έτρεχε να απομακρυνθεί. Η 12άχρονη Ιωάννα, γλίτωσε τα χειρότερα και μαζί με τη μητέρα της, κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος.

“Αν ήταν άλλο παιδί στη θέση μου, ευτυχώς ήμουν εγώ!” σχολίασε η 12άχρονη για την περιπέτεια της. “Τώρα, νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου! Δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί!”, σημειώνει η ίδια.

Ο πατέρας της οδηγός ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το τι είχε συμβεί. Είχε δει νωρίτερα τον αλλοδαπό να ως επιβάτη στο τακτικό δρομολόγιο που εκτελούσε  με το λεωφορείο και λίγο αργότερα τον είδε και πάλι αιμόφυρτο αυτή τη φορά να επιβιβάζεται στο λεωφορείο της γραμμής για Πειραιά.

Άμεσα επικοινώνησε με την Άμεση Δράση, έδωσε την περιγραφή του αλλοδαπού και Αστυνομικοί της Ασφάλειας ύστερα από αναζητήσεις, τον εντόπισαν και τον συνέλλαβαν στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πέραμα Πειραιάς. Σε βάρος του σχηματίστηκε  ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα .

Όπως προέκυψε κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, πρόκειται για 25άχρονο Αλγερινό, σεσημασμένος και ταυτοποιημένος ως μέλος εγκληματικής ομάδας Αλγερινομαροκινών που ενεργούν βίαιες επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών ενώ εχουν ταυτοποιηθεί και ως δράτες διαρρήξεων και κλοπών από οχήματα.

“Ο καθ’ένας να φανταστεί την εξέλιξη αν στη θέση της Ιωάννας ήταν ένα απλό μη εκπαιδευμένο κορίτσι!!!” σημειώνει ο προπονητής της. “Τα αποτελέσματα της σκληρής εκπαίδευσης στα μαχητικά αθλήματα πλήρους επαφής που εκπαιδεύεται, μέτρησαν σήμερα πολύ περισσότερο από όσες νίκες έχει καταφέρει! Στην εποχή μας περισσότερο από ποτέ, τα παιδιά επιβάλλεται να εκπαιδεύονται σε ρεαλιστικές συνθήκες. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε βρει το κακό”, σημειώνει ο Απόστολος Αποστολίδης, προπονητής της 12άχρονης, και εφιστά την προσοχή σε γονείς και κηδεμόνες.