Πελασγία, Φθιώτιδας: Συμπλοκή μεταξύ ΑλβανοΡομα για τα.. καυσόξυλα

ΑλβανοΡομά διαβιούντες στον καταυλισμό στην είσοδο του χωριού, ύστερα από συμπλοκή μεταξύ 36άχρονων διδυμων αδελφών και 41άχρονου τον τραυμάτισαν με κασμά.

Αιματηρή συμπλοκή (24/09-17.30) μεταξύ ΑλβανοΡομά έξω από τη σκηνή της πολυμελούς οικογένειας 41άχρονου σε καταυλισμό στην περιοχή της Πελασγία στη Φθιώτιδα. Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο 41άχρονος διαπληκτίστηκε έντονα με δίδυμα 36άχρονα αδέλφια.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η αδελφή του θύματος αυτόπτης στη συμπλοκή, ο 41άχρονος αρχικά δέχθηκε επίθεση με γροθιές και κλωτσιές, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν με κασμά στο κεφάλι.

Οι ΑλβανοΡομά διαβιούντες στον καταυλισμό αναζητούσαν δουλειές στα ελαιοπερίβολα

Ο άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Οι δίδυμοι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη από Αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και της Άμεσης Δράσης Λαμίας. Στην παραλία της Πελασγίας, εγκλώβισαν τους ΑλβανοΡομά και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Οι δράστες φέρονται να υποστήριξαν ότι το θύμα, τους έκλαψε  ξύλα από τη σκηνή τους και θέλησαν να του ζητήσουν το λόγο, χωρίς να έχουν πρόσθεση να σκοτώσουν τον 41άχρονο. Ωστόσο η φραστική αντιπαράθεση οδήγησε σε επεισόδιο και εξελίχθηκε σε συμπλοκή με το θανάσιμο τραυματισμό του ομόλφυλού τους.

Στην τοπική Αστυνομία,  εκφράζεται έντονη ανησυχία για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών, και στην περιοχή παραμένουν Αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στον καταυλισμό επικρατεί αναβρασμός .