Πειραιάς: Την εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της, μετά από ληστεία

Κατά την αυτοψία της Ασφάλειας Αττικής διακριβώθηκε ότι είχε προηγηθεί ληστεία.


 

Νεκρή εντόπισε (07/02) την 59άχρονη ο 74άχρονος συνταξιούχος Αστυνομικός, σύζυγό της, στο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο οποίο διέμεναν στον Πειραιά όταν αποδεσμεύτηκε ύστερα απο ληστρική εισβολή που δέχθηκε με τη σύζυγό του.
Το ζευγάρι, είχαν επιστρέψει από διασκέδαση, στο σπίτι τους (07/02-02.00) στον Πειραιά.), όταν πρώτα η 59άχρονη ανέβηκε στο διαμέρισμα 5ου ορόφου, καθώς ο σύζυγός της πάρκαρε το αυτοκίνητό τους. Με τηβ εισοδο της στο διαμερισμα βρέθηκε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους, οι οποίοι την ακινητοποιησαν και την κλείδωσαν σε καποιο δωμάτιο. Ο 74άχρονος ο οποίος αγνοούσε τα οσα συνέβαιναν μολις ανέβηκε στο διαμέρισμα, αιφνιδιαστικε απο τους δραστες οι οποιοι του έδεσαν τα χέρια με tire up και τον κλείδωσαν σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος .
Οι δράστες διέφυγαν έχοντας αποσπάσει χρήματα και κοσμήματα.
Η 59άχρονη σύμφωνα με τη νεκροψια δε έφερε εμφανή τραύματα, ενω δεν την είχαν δεσμεύσεις. Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατός της να επήλθε από από παθολογικά αίτια καθώς είχε πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες.
Αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, διερευνούν την υπόθεση ενώ τα ακριβη αίτια θανάτου θα προσδιορισθουν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.