ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Του αφαίρεσαν το υπηρεσιακό του όπλο, σε νυχτερινό κέντρο.

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, τα ξημερώματα στον Πειραιά, όταν ένστολος διαπίστωσε ότι του είχαν αποσπάσει το υπηρεσιακό του όπλο.

Αναστάτωση προκάλεσε στο κέντρο επιχειρήσεων νεαρός Αστυνομικός(14/13-03.20), ο οποίος σύμφωνα με την εκδοχή της ΕΛΑΣ συμμετείχε σε ομάδα και διενεργούσε ελέγχους, σε μαγαζί υγειονομικού ελεγχου της περιοχής του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά όταν δέχθηκε επίθεση μαζί με τους συναδέλφους του και του απέσπασαν το τσαντάκι μέσα στο οποίο είχε αποθηκευμένο το υπηρεσιακό του όπλο. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς τα άτομα κινήθηκαν από παρακείμενη παράνομη χαρτοπαιχτικη λέσχη, σε μικρή απόσταση από το μπαρ στο οποίο είχε σημειωθεί το ένοπλο με τον Αλβανό Armben Bako, κατά το οποίο είχαν τραυματισθεί 11 άτομα.
Άμεσα στο μαγαζί μετέβησαν πληρώματα της ΑΔ, με την εντολή να γίνει έλεγχος σε όσους εξέχονται του καταστήματος,  στο ενδεχόμενο να εντοπισθεί ο δράστης της κλοπής.
Για το περιστατικό οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε 35 προσαγωγές προκειμένου να εντοπισθεί το υπηρεσιακό όπλο του Αστυνομικού. Ενώ το όπλο εντοπίσθηκε σε κάδο απορριμάτων σε μικρή απόσταση, και συνελήφθησαν δύο άτομα για την επίθεση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport