Πειραιάς: Απείλησε με όπλο στο κεφάλι ιδιοκτήτη οχήματος οταν τον παρατήρησε γιατι εναπόθεσε στο καπό το σάντουιτς και το αναψυκτικό του

Το σάντουιτς και το κουτάκι αναψυκτικό στο καπό του οχήματός του από έναν άγνωστο, προκάλεσε την ενόχληση του ιδιοκτήτη του, ο οποίος του έκανε παρατήρηση, με τον νεαρό να τον απειλεί με όπλο στο κεφάλι

Ξημερώματα Κυριακής (28/11-04.45) σε καντίνα στον Πειραιά προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο, μεταξύ ατόμων από δύο παρέες, όταν ο ιδιοκτήτης οχήματος διαπίστωσε ότι νεαρός είχε εναποθέσει στο καπό του οχήματος του, το σάντουιτς και το αναψυκτικό του.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος επέπληξε τον 26χρονο, ο οποίος  του επιτέθηκε και με όπλο που έφερε στην κατοχή του, τον χτύπησε με την κάνη του στο κεφάλι και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, για εκφοβισμό.

Ο ιδιοκτήτης της καντίνας ειδοποίησε την αστυνομία. Ωστόσο κατα την άφιξη της ΔΙΑΣ ο 26χρονος απείλησε και τους Αστυνομικούς με το όπλο που έφερε στην κατοχή του, ωστόσο στη συνέχεια απέρριψε το γεμιστήρα του όπλου, και αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.  Ο 37χρονος και η παρέα του ανέφεραν στις καταθέσεις τους, ότι οι φίλοι του 26χρονου τους χτύπησαν με πτυσσόμενο γκλοπ.

Οι φίλοι του 26χρονου αναζητούνται ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.