ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Αναζητούν το δράστη της ένοπλης επίθεσης στο μπαρ εστιατόριο.

Αλβανό ο οποίος έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν σε ένοπλες επιθέσεις,  αναζητά η ΕΛΑΣ,  ως δράστη της επίθεσης με kalashnikov, (22/11-04.15) σε μπαρ εστιατόριο του Πειραιά ο οποίος πυροβόλησε κατά θαμώνων.

image

Ο δράστης φέρεται από πληροφορίες να έχει ταυτοποιηθεί και τα στοιχεία του είναι σε γνώση της ΕΛΑΣ,  και αναζητείται.
Στο σημείο της επίθεσης τα ξημερώματα (22/11-04.15 ) εντοπίσθηκαν κάλυκες,  οι οποίοι έχουν παραληφθεί ώστε να μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές,  ο δράστης της επίθεσης,  φέρεται να έχει διαπράξει δύο επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν,  σε μπαρ της περιοχής Ομονοίας (31/10) κατά την οποία είχε χάσει τη ζωή του θαμώνας,  και είχε τραυματισθεί Αλβανή υπάλληλος της επιχείρηση και στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα (06/11) κατά την οποία δεν είχε υπάρξει τραυματισμός,  αν και στο κατάστημα υπήρχαν θαμώνες κσι η Αλβανή υπάλληλος.
Έντεκα άτομα τραυματίες, τέσσερις εκ των οποίων σοβαρά έχουν μεταφερθεί στα Νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Αττικο.
Πάρα τις αναζητήσεις, αν και οι πληροφορίες για το μέσο με το οποίο διέφυγε ο δράστης ήταν αντιφατικές,  δεν εντοπίσθηκε. Ενώ οι αναζητήσεις και οι έρευνες επεκτάθηκαν σε όλα τα μαγαζιά τις περιοχής, στην αναζήτηση του δράστη, χωρίς να έχει εντοπισθεί.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport