Πειραιάς: Αλγερινός και Αλβανή δράστες της κλοπής του Ολυμπιονίκη στο πόλο Στέλιου Αργυρόπουλου

Η Εισαγγελέας έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι και λόγω παρέλευση του αυτοφώρου ζήτησε να ληφθούν… καταθέσεις για την υπόθεση

Στις 23 Μαρτίου είχε λάβει υφ όρων απόλυση από Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης και με περιοριστικούς όρους έδινε παρών κάθε 1η και 16η στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του ο 31χρονος Αλγερινός ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής από το όχημα του Ολυμπιονίκη στο Πόλο Στέλιου Αργυρόπουλου.

Στξ διαμέρισμα όπου διέμενε με την 28χρονη Αλβανή σύντροφό του, βρέθηκε και μέρος των κλοπιμαίων. Καθώς και τα ρούχα και παπούτσια που φορούσε κατά τη διάρρηξη του οχήματος του «ασημένιου» πολίστα της Εθνικής ομάδας.

Βιντεοληπτικό υλικό είχε καταγράψει την αποχώρηση από το σημείο της διάρρηξης με όχημα ιδιοκτησίας Αλγερινός. Από αναζητήσεις εντοπίσθηκε σε γκαράζ με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου να κατ ονομαζει τον κάτοχό του. Πλήρωμα της Ασφάλειας εντόπισε το όχημα στην περιοχή του Πειραιά και προχώρησε στην προσαγωγή του αλλοδαπού ζευγαριού. Σε κατ οίκον έρευνα στο διαμέρισμά τους, κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία και αποδόθηκαν στον Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Λογω παρέλευση του αυτοφώρου η Εισαγγελέας διέταξε τη λήψη καταθέσεων και αφέθηκαν ελεύθεροι.