Πεύκη: Η διάτρηση στο κράνος του Αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ. απο τα πυρά ενόπλων ληστών

Προκαλεί ρίγος η εικόνα με τω διάτρηση στο κράνος του Αστυνομικού της ΔΙαΣ ο οποιος δέχθηκε τα πυρά ενοπλων ληστών στη γέφυρα Νέου Ηρακλείου.

Για λίγα χιλιοστά όπως γίνεται αντιληπτό από την εικόνα, η βολίδα του όπλου των κακοποιών δεν στέρησε τη ζωή του Αστυνομικού της ΔΙΑΣ.

Κρανος_ΔΙΑΣ

Ήταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (09/12) όταν Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα τα χαρακτηριστικά των οποίων ομοίαζαν στις περιγραφές των δραστών ένοπλης ληστείας νωρίτερα σε κατάστημα στην περιοχή της Πεύκης όταν δέχθηκαν πυρά στη γέφυρα του Νέου Ηρακλείου.

Κράνος_ΔΙΑΣ

Οι δύο αναβάτες του δικύκλου, δεν σταμάτησαν μετά από σήμα των Αστυνομικών για έλεγχο και ακολούθησε καταδίωξη. Στο ύψος της γέφυρας του Ηρακλείου ο οδηγός της μηχανής ανέκοψε  ταχύτητα. Ο ένας εκ των επιβαινόντων, αποβιβάστηκε και πυροβόλησε προς το μέρος των Αστυνομικών, χωρίς τραυματισμό των πληρωμάτων της ΔΙΑΣ. Στην αναστάτωση και τον αιφνιδιασμό που προκάλεσαν τα πυρά των δραστων, διέφυγαν με κατεύθυνση προς το Μενίδι.

__________

* enikos.gr