Πάτρα: Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι για ληστεία σε ανήλικο πεζό

Οι δυο ανήλικοι με την άσκηση σωματικής βίας και απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο 17χρονου, ο οποίος ήταν σε κίνηση πεζός, στο κεντρική οδό στην πόλη της Πάτρας

Συνελήφθησαν (20/10-01.30) στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Οι δύο ανήλικοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, προσέγγισαν 17χρονο, ενώ πεζός είχε κίνηση σε δρόμο της πόλης, και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Άμεσα πληρώματα κινήθηκαν σε αναζητήσεις, μετά την καταγγελία του θύματος της ληστείας, και πλήρωμα της ΑΔ Πατρών, εντόπισε και προχώρησε στη σύλληψη των δύο δραστών.

Σε σωματικό έλεγχο στους συλληφθέντες κατασχέθηκε στην κατοχή του 16χρονου μαχαίρι και η κουκούλα τύπου full face , ενώ στη κατοχή του 17χρονου κατέσχεσαν σκούφος και περιλαίμιο. Προανάκριση διενεργεί η  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.