Πάτρα: : «Φρούριο» το 3ο Γυμνάσιο/ Λύκειο- Δίνει εξετάσεις ο “ληστής με το kalashnikov”|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Ο Βασίλης Δημάκης, ο “ληστής με kalashnikov”, κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας. Αυτές τις ημέρες δίνει προαγωγικές εξετάσεις και μεταφέρεται καθημερινά υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στο εξεταστικό κέντρο προκειμένου να συνέχεια στη διαδικασία.

image

Το σχολικό συγκρότημα στην πλατεία Βουδ, έχει γίνει «φρούριο» υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και Αστυνομικές δυνάμεις να εχουν αναπτυχθεί στην περιμετρο κάθε πρωί.
Η επιλογή του Βασίλη Δημάκη, να συμμετέχει στις προαγωγικές εξετάσεις και να πάρει απολυτήριο, σύμφωνα με τις ευεργετικές διατάξεις του σχετικού Νόμου προκάλεσαν κινητοποίηση στο ένστολο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.
Καθημερινά υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας μέχρι και τη λήξη των προαγωγικών εξετάσεων, ο κρατούμενος μεταγεται στο σχολικό συγκρότημα της Πλατείας Βουδ από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας.
Οι επιτελείς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. έχουν διαβιβάσει στο προσωπικό αυστηρές εντολές για την φύλαξή του, τόσο κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, όσο και κατά την μεταγωγή του από και προς τις φυλακές.
Ο Βασίλης Δημάκης, λήστευε περίπτερα, έχοντας στην κατοχή του βαρύ οπλισμό και αποτελούσε το φόβο και τον τρόμο των επιχειρηματιών της Αχαΐας πρωτεύουσας.
Κατά το παρελθόν ειχε εμπλακει σε αιματηρά επεισόδια σε βάρος αστυνομικών, ενώ έχει καταδικαστεί και για ληστείες τραπεζών.


*tempo24.gr