Πατρα: Αντιδράσεις για αστυνομικό που διενεργούσε Τροχονομικους ελέγχους ενω δε φορούσε μάσκα

Αστυνομικός στην Πάτρα εξέδιδε  κλήσεις για παραβίαση του ΚΟΚ σε οδηγούς ωστόσο δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού και προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις και σχόλια σε περαστικούς

Ο αστυνομικός εκτελούσε υπηρεσία και ενεργούσε Τροχονομικους του κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, χωρίς να τηρεί τα μέτρα υγειονομικης προστασίας ενώ οι Αστυνομικοι ως κλιμάκιο ελέγχου Covid-19 σε καταστήματα εστίασης και περαστικούς, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου τηρούσαν τα μέτρα και φορούσαν τις μάσκες τους.

Σύμφωνα με το pelop.gr, περαστικοί που ενοχλήθηκαν από την αντίδραση του Αστυνομικού σε Τροχονομικους ελέγχους, αντέδρασαν περιγράφοντας τη συμπεριφορά του προκλητική. Επισημάνει το άρθρο της τοπικής ιστοσελίδας, στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου, ο ενστολος ενώ εξέδιδε κλήση για παράνομη στάθμευση, συνομιλούσε με δυο πολίτες σε καφετέρια και, επίσης, χωρίς μάσκα. Με ιδιοκτήτη επιχείρησης εστίασης να επιχειρεί σε παρατήρηση του αστυνομικού ο οπποιος συνέχισε να τον αγνοεί επιδεικτικά.

Η φωτογραφική αποτύπωση του ένστολου και δημοσίευση της επιμαχης εικόνας προκάλεσε άμεση αντίδραση της Τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας.