Παρουσιάζονται και συλλαμβάνονται οι πρώην Βουλευτές σε εκτέλεση της απόφασης του Εφετείου

Στα Αστυνομικά Τμήματα των περιοχών μόνιμης διαμονής τους παρουσιάζονται και εκτελείται τα εντάλματα σύλληψης, καθώς δεν έλαβαν ανασταλτικό αποτέλεσμα στις ποινές τους

Σύμφωνα με τη διαδικασία οι καταδικασθέντες είτε θα παρουσιαστούν αυτοβούλως είτε με έκδοση εντάλματος σύλληψης οπότε και θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ και μετάγονται στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών προς εκτέλεση των ενταλμάτων και στη συνέχεια στα Σωφρονιστικά Καταστήματα όπως τους έχει ορισθεί.

Πρώτη σύλληψη στο Εφετείο για τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ο οποίος ήταν και σήμερα παρών στο Εφετείο, και με την ανακοίνωση της απόφασης κρατήθηκε.

Από τους πρώην Βουλευτές, αρχικά ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας, και συνελήφθη, βάσει της δικαστικής απόφασης ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Γερμενής.

Ο Νίκος Μίχος, προανήγγειλε την παράδοσή του στο Αστυνομικό Τμήμα, στα κοινωνικά δίκτυα, “Φιλαράκια μου σας χαιρετώ πάω να παραδοθώ για την φυλάκιση μου…. Σας εύχομαι καλό χειμώνα και υγεία”.. σχολίασε με παράθεση φωτογραφικού στιγμιότυπου από την σύλληψή του το Σεπτέμβριο του 2013 .

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας παρουσιάστηκε και συνελήφθη ο Γιώργος Πατέλης και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά ο Γιώργος Τσακανίκας, καταδικασμένοι για συνέργεια στον καθ’ ομολογία δράστη Γιώργο Ρουπακιά ο οποίος με τις προβλεπόμενες διαδικασίες από τον κατ’ οίκον περιορισμό θα μεταχθεί στις Φυλακές όπως έχει ορισθεί από το φυλακιστήριό του.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Περάματος παρουσιάστηκε και συνελήφθη ο καταδικασμένος για την υπόθεση της επίθεσης στους Αιγύπτιους ψαράδες, Μάρκος Ευγενικός.
Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, βγήκε από το σπίτι του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, και την κόρη τους, Ουρανία καθώς και κάποιους ελάχιστους οπαδούς του. Στους δημοσιογράφους, δήλωσε περήφανος που οδηγείται στη φυλακή για τις ιδέες του, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στην οικία του.

Τις επόμενες ώρες είτε θα παρουσιαστεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, όπως οι υπόλοιποι πρώην Βουλευτές , είτε θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και θα προσαχθεί .