Ο Μάνος Δασκαλάκης, ενημέρωσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θα δηλώσει Παράσταση Πολιτικής Αγωγής- “Θα πω αυτό που είδα”

Την πρόθεσή του να δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής στο κατηγορητήριο σε βάρος της καθώς είναι κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης τους, μετέφερε τηλεφωνικά ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως μεταφέρει η πρώην συζύγου του, Ρούλα Πισπιρίγκου

Μέσα από το κρατητήριο της ΓΑΔΑ, σε συνέντευξή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε στον αστυνομικό συντάκτη, Γιώργο Σόμπολο. Η κατηγορούμενη, αναφέρεται σε καταστάσεις όπως η ίδια τις έχει αποτιμήσει ενώ μεταφέρει στα λεγόμενά της, συζήτηση που ισχυρίζεται ότι είχε με τον πρώην σύζυγό της.

«– Δ*. Αντέχεις;

– Ρ.Π*. Όχι. Αλλά δεν έχουνε τόσα στοιχεία, μου το λένε και τόσοι αστυνομικοί εδώ.. Έγινε για να γίνει αυτό το πράγμα έχεις καταλάβει; Είναι άδικο..

– Δ. Με το Μάνο τι γίνεται, μίλησες με το Μάνο;

– Ρ.Π. Μίλησα, σήμερα το πρωί, και μου έχει πει ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία, για να τον πάρουνε για δουλειά και να μπορεί να έχει χρήματα -λέει- να μου δίνει. Απ ότι εγώ κατάλαβα, μου είπε ότι θα υπερασπιστεί (σσ την κατηγορία) ότι “εγώ θα πω αυτό που είδα με τα μάτια μου, από εκεί και πέρα δε γνωρίζω”. Ότι για να το λέτε εσείς (σσ Αρχές), εσείς θα πείτε την ποινή της, και θα το αποδείξετε αυτό που λέτε ότι ισχύει και όχι εγώ”, αυτό.

– Δ. Εσύ είσαι ικανοποιημένη από αυτό;

– Ρ.Π. Όχι βέβαια. Μου λέει, “μα δε μπορώ να βγω από το σπίτι μου”. Του λέω, “μα είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχει καταλάβει που είμαι;”, του λέω. ‘Έχουν πέσει πάνω όλοι να με φάνε, με διώξανε από την δουλεία”. Του λέω, “εσύ σοβαρολογείς, έχει καταλάβει”- του λέω – “πού είμαι;” – μου λέει- “κι εγώ τι να κάνω, να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου”, μου λέει, “μέσα;”

-Δ. Δηλαδή το μέλημά του είναι να μην πάει αυτός φυλακή. Να μπορέσει να είναι έξω και να δουλεύει. Αυτό θέλει δηλαδή ο Μάνος;

– Ρ.Π. Ναι. Ναι.

– Δ. Εσένα δε σε σκέφτεται καθόλου, δηλαδή που είσαι εσύ μέσα, και τραβιέσαι αυτή τη στιγμή;

– Ρ.Π. Ούτε καν. Εδώ του είπα αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει, και μου λέει “είσαι με τα καλά σου, θα περάσω απ όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω; Κι όταν θα βγω γι αυτή τη δήλωση, όταν θα καταθέσω αυτό το πράγμα (σσ Παράσταση Πολιτικής Αγωγής) να ξέρεις ότι μετά μου απαγορεύεται να έρχομαι να σε βλέπω όπου και αν είσαι».

___________________________

* Δ: Δημοσιογράφος, Γιώργος Σόμπολος / Ρ.Π: Κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου